上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.0k  247.2k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-28 14:21 發表 查看引用來源
這裏好多師兄係老司機,玩女娶聖手,大家各有淫亂故事,我是新手😂🤫,大家玩得開心一些💪👍
我同C 9玩左三個月、佢話老公懐疑⋯⋯
稍後聯絡吾到佢一陣
佢突然微信我約我去開房⋯⋯
我有佢D淫C 9老友聯絡方法、
佢老友話佢老公懷疑勾佬
話佢老公微佢問野、佢炸吾知道
我亦冇去了(吾知糸米搵人造我)

人妻,二奶玩唔過,隨時有手尾跟,被人劈都唔奇.
玩就要玩得安心,最好鋪鋪清.只要有毛佰佰,大把18砰卜卜脆玩.
最懷念就係十多年前在新彊烏魯木齊玩了個18砰維吾爾女.

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-28 16:13 發表 查看引用來源
玩就要玩得安心,最好鋪鋪清.只要有毛佰佰,大把18砰卜卜脆玩.
最懷念就係十多年前在新彊烏魯木齊玩了個18砰維吾爾女. ...
二奶係自己的,玩人妻格言,不去人多地方,吃完飯或者不食,直接開車接走走直接上炮房,而且平時不聯繫😂人妻好玩永冇手尾跟😂😁

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-28 20:46 發表 查看引用來源
二奶係自己的,玩人妻格言,不去人多地方,吃完飯或者不食,直接開車接走走直接上炮房,而且平時不聯繫😂人妻好玩永冇手尾跟😂😁
俗語有云:道高一呎,魔高一丈.始終係嗰句,唔怕一萬只怕萬一.
玩人妻總有風險

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-28 16:13 發表 查看引用來源
最懷念就係十多年前在新彊烏魯木齊玩了個18砰維吾爾女. ...
我好贊同, 最好用錢鋪鋪清
請問c兄
維吾爾女個身
係米好大jum so 味
i love it

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-28 22:08 發表 查看引用來源

俗語有云:道高一呎,魔高一丈.始終係嗰句,唔怕一萬只怕萬一.
玩人妻總有風險
人妻通都是同老公有問題,所以好好玩,另外我最最喜歡在別人手上搶人家女朋友回來,特別自自豪,近年喜歡毛伯佔有的囡囡,因為大家可以隨時隨地一声不响閃人,冇手尾。

引用:
原帖由 emau1 於 2023-3-28 23:50 發表 查看引用來源
我好贊同, 最好用錢鋪鋪清
請問c兄
維吾爾女個身
係米好大jum so 味
i love it
So味係西藏妹, 新疆妹冇乜,而且好靚鬼鬼地,吃羊肉多。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-28 09:23 發表 查看引用來源
VOKING兄兄我叻你小小,人妻~二奶香港全免費,在香港玩全良家婦多免費,吃晚餐吾計,有D佢請添,最攪笑朋友著我舊鞋😂近幾年才玩國內,反而國內女子看金錢重一些,二奶自己有過3件,135日大,246日小,其實声音二邊走,齊人之福其實好辛苦, ...
佩服。
我當年兩條女都要瞞得好辛苦。只能夠話公司要出差幾日。

引用:
我而家都覺得舗舗清好,玩完冇手尾。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-29 01:17 發表 查看引用來源
So味係西藏妹, 新疆妹冇乜,而且好靚鬼鬼地,吃羊肉多。
係呀,維吾爾妹鬼鬼地真係好靚,皮膚又滑,比哈爾濱妹還靚.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆