上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.0k  247.2k

引用:
原帖由 voking 於 2023-3-29 02:54 發表 查看引用來源

佩服。
我當年兩條女都要瞞得好辛苦。只能夠話公司要出差幾日。
真係好辛苦,二個早晚開車接出接入,二奶知道我有老婆,因為和太太上律師事務所辨理樓宇事情認識,跟著順手溝左,跟著一起差点攪出人命,齊人之福福玩過就算,太辛苦了🙄😢。

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-29 11:21 發表 查看引用來源

係呀,維吾爾妹鬼鬼地真係好靚,皮膚又滑,比哈爾濱妹還靚.
國內以前最靚囡囡在成都,件件高質過香港小姐😁😂💪

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-28 14:43 發表 查看引用來源

我同C 9玩左三個月、佢話老公懐疑⋯⋯
稍後聯絡吾到佢一陣
佢突然微信我約我去開房⋯⋯
我有佢D淫C 9老友聯絡方法、
佢老友話佢老公懷疑勾佬
話佢老公微佢問野、佢炸吾知道
我亦冇去了(吾知糸米搵人造我) ...
我好小心,久不久才九痕才找他,而且用另外一張不纪名電話咭,也好小聯絡她,她出牆多老公喂吾飽同上夜晚工作缺少溫暖😁😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-29 19:31 發表 查看引用來源
真係好辛苦,二個個早晚開開車接出接入,二奶知道我有老婆,因因為和太太上律師事務所辨理樓宇事情認識,跟著順手溝左,跟著一起差点攪出人命,齊人之福福玩過就算,太辛苦了🙄😢。 ...
我仲玩緊 時間係好難分配.

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-3-30 08:34 發表 查看引用來源

我仲玩緊 時間係好難分配.
証明你有心有力💪👍

原始短訊: 九兄
Keifan兄
引用:
想請問下南山有無好野?已潛左水一段時間無晒 Network , 想九哥點條明路
我這貼如果你真的有由頭看到尾,南山己講了邊位技師,玩完記得在此分享一下😂

甘靜嘅,冇人去骨場怕坐十五天😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-3 10:04 發表 查看引用來源
甘靜嘅,冇人去骨場怕坐十五天😂
我刀冇去了,怕中伏⋯⋯

引用:
原帖由 estateman 於 2023-4-3 10:15 發表 查看引用來源

我刀冇去了,怕中伏⋯⋯
冇樹,甘易中咩,去大場,埸得查得多😀

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-3 10:26 發表 查看引用來源
冇樹,甘易中咩,去大場,埸得查得多😀
唔怕一萬,最怕萬一,大細場冇分別.尤其是長假期,大細場都會查.
一個唔好彩,罸5000冇問題, 5日包食宿就煩啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆