上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.0k  246.3k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-2-20 05:08 發表 查看引用來源
自己老作,俾我踢爆,正大話精,無地自容,就週圍話人大話精,正大話老作跛猫閪分身viking
老作,偷人相當自己既。

大話精,收啦

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-21 02:05 發表 查看引用來源
陳兄記得你疫情前係富源常客,现在有冇去?你再去多幾次實有高清,疫情前差点收起21歲條女她今日話返去英豪上班,大家可以多D去幫助下她,因疫情個個經濟差,呢件好野來,三年後應該不太走樣吧,前英豪紅牌👍話時話玩今重有沒18年齡 ...
之前富源,九龍灣, 迎君都有去,過夜就去水雲軒,貪佢睡眠區舒服乾淨又清靜..........有冇師兄知道水雲軒係咪執咗?

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-2-21 22:20 發表 查看引用來源

之前富源,九龍灣, 迎君都有去,過夜就去水雲軒,貪佢睡眠區舒服乾淨又清靜..........有冇師兄知道水雲軒係咪執咗?
係咪羅湖大酒店, 彭年橫巷行入去左轉果間? 係就執左lu

回覆 42# 陳十二 的帖子

對~執左了,問左冰冰經理😂

上去晚班實找到,費事二五仔同又嘈我作野,分享下也得罪人,真係小上為妙😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-22 20:39 發表 查看引用來源
對~執左了,問左冰冰經理😂
可惜啊,水暈都算係好地方

回覆 46# 羅湖之友 的帖子

佢D女好一般,得個件去左上海做😂

回覆 46# 羅湖之友 的帖子

皇庭八號高質,凡凡有大波,值得去試,只可玩上,下免問😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-22 23:27 發表 查看引用來源
皇庭八號高質,凡凡有大波,值得去試,只可玩上,下免問😂
皇庭威水會嗎?
好想去試下

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-22 23:18 發表 查看引用來源
可惜啊,水暈都算係好地方
新開嗰陣提成唔錯,D囡幾得又按得,但後來成個行業風氣都轉,D囡越嚟越練精學懶,係咁意按一陣就攞油,已經冇乜相頭好嘅囡肯去水雲軒呢D要求技師按足一part嘅地方上班,唯一吸引我去就得個又大又舒服嘅大堂,同好正嘅睡眠區!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆