上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.0k  247.2k

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-3 11:06 發表 查看引用來源

唔怕一萬,最怕萬一,大細場冇分別.尤其是長假期,大細場都會查.
一個唔好彩,罸5000冇問題, 5日包食宿就煩啦
尤其我去過向西果間
個款九成九糸黑點埸
起機房全部響走火梯上去另外一層

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-3 11:06 發表 查看引用來源

唔怕一萬,最怕萬一,大細場冇分別.尤其是長假期,大細場都會查.
一個唔好彩,罸5000冇問題, 5日包食宿就煩啦
40樓好安全😂👍

引用:
原帖由 estateman 於 2023-4-3 13:34 發表 查看引用來源

尤其我去過向西果間
個款九成九糸黑點埸
起機房全部響走火梯上去另外一層
呢D埸預比你開大,所以一定查得嚴,甘鬼鼠中機會大,深圳刚通關,又話唱好好深圳送錢錢比遊客,重攪桑拿,真係錢作怪😂

全深圳頭五位靓女骨埸之一又回歸開業,希望新靓女技C可以玩到囗爆吞精😂😜

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-5 04:21 發表 查看引用來源
呢D埸預比你開大,所以一定查得嚴,甘鬼鼠中機會大,深圳刚通關,又話唱好好深圳送錢錢比遊客,重攪桑拿,真係錢作怪😂
送錢錢比遊客唔等如唔打黃.自從習總上台後,內地對飛機場可以隻眼開隻眼閉,但對口爆場同開大場就不溜都嚴打.

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-11 10:17 發表 查看引用來源

送錢錢比遊客唔等如唔打黃.自從習總上台後,內地對飛機場可以隻眼開隻眼閉,但對口爆場同開大場就不溜都嚴打.
手埸可以口爆爆吞精😂

大家注意新開富臨不是以前的老板,所以冇女去上班😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-12 19:00 發表 查看引用來源
大家注意新開富臨不是以前的老板,所以冇女去上班😂
唔怪得前富臨經理冇係V7朋友圈出告示啊.同系平安陳總也冇係V7朋友圈出告示

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-12 15:05 發表 查看引用來源

手埸可以口爆爆吞精😂
機場個別技師可能會同客口爆,但唔同口爆場個個技師明刀明槍咁同個個客口爆

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-12 23:25 發表 查看引用來源

機場個別技師可能會同客口爆,但唔同口爆場個個技師明刀明槍咁同個個客口爆
未遇過開関之後
收費口爆又幾多?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆