上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.0k  247.2k

引用:
原帖由 estateman 於 2023-4-13 12:20 發表 查看引用來源

未遇過開関之後
收費口爆又幾多?
疫前去過的兩間口場已執了.一間收費298,另一間328

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-12 23:25 發表 查看引用來源

機場個別技師可能會同客口爆,但唔同口爆場個個技師明刀明槍咁同個個客口爆
对~去手埸通常係好朋友友才同你囗爆吞精,不是好朋友冇69玩,的女比較乾净,口埸個個含我就不會去了😂

引用:
原帖由 estateman 於 2023-4-13 12:20 發表 查看引用來源

未遇過開関之後
收費口爆又幾多?
不用额外支付费用,通常朋友來😂

有冇師兄玩過富源定TSG带女入房小姐姐?陳十二師兄應該玩過,好靚下,不過细粒😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-13 17:05 發表 查看引用來源
有冇師兄玩過富源定TSG带女入房小姐姐?陳十三師兄應該玩過,好靚下,不過细粒😂
佢喺TSG做部長嗰陣細細粒著套貼身suit真係掂😍,我都等緊睇佢幾時再下海,可惜佢而家大咗一個碼,冇哂幻想........🤣

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-4-13 19:51 發表 查看引用來源

佢喺TSG做部長嗰陣細細粒著套貼身suit真係掂😍,我都等緊睇佢幾時再下海,可惜佢而家大咗一個碼,冇哂幻想........🤣
甘大鍋~大左一个码?你什么时候上過佢知大左?😂

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-4-13 19:51 發表 查看引用來源

成九十幾公斤😂米好大二袋米在前面😂

陳十二兄 知否佢乜嘢原因肥咗咁多😅

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-14 09:10 發表 查看引用來源
陳十二兄 知否佢乜嘢原因肥咗咁多😅
呢幾年吊鹽水式開工,好多囡都養尊處優,最近揾番一個疫情前勤做運動keep身型嘅紅牌JC,連佢都大咗半個碼!🤣

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-13 21:48 發表 查看引用來源
成九十幾公斤😂米好大二袋米在前面😂
又冇咁誇張,歐美標準XS碼變咗S碼啫!😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆