上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.0k  247.2k

大家可以留港消费,近罗湖关口密密嚴打可以不用,反正年轻技去尖沙咀工作赚港纸,成過千玩69😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-15 13:55 發表 查看引用來源
又不用中六合彩,五千元小數,個個比得起,只是佢普通货色,西又常常乃,一定鬆晒又黑,点值,五年前十七~八歲刚出就值😂
五千元不如去搵太平洋採耳妹妹啦,都唔使五千

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-15 18:59 發表 查看引用來源

五千元不如去搵太平洋採耳妹妹啦,都唔使五千
我也是九吹网上问佢,按摩N年前也上佢二,三次甘大把😂下次去太平洋😜

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-14 14:29 發表 查看引用來源
成98公斤218磅,想起肥妹乃佢西不知道是否多水,佢講明明可以直接乃西~唉~以前應該係不会,肥之過😢
大陸妹妹體重用斤做單位,同公斤唔同🤣如果90幾斤其實唔肥啊,都算FIT,瘦過90斤就唔好了,太瘦無肉地😁

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-15 14:54 發表 查看引用來源
大家可以留港消费,近罗湖关口密密嚴打可以不用,反正年轻技去尖沙咀工作赚港纸,成過千玩69😂
香港尖沙咀年青技師總消費是多少?

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-16 05:29 發表 查看引用來源
大陸妹妹體重用斤做單位,同公斤唔同🤣如果90幾斤其實唔肥啊,都算FIT,瘦過90斤就唔好了,太瘦無肉地😁
內地斤100差唔多
50 K G

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-4-16 05:47 發表 查看引用來源

香港尖沙咀年青技師總消費是多少?
nuru+69大约家家用1300😂不過又是深圳骨女冇分別,熟囗熟面,贵左一半有多😂

引用:
原帖由 estateman 於 2023-4-16 10:18 發表 查看引用來源

內地斤100差唔多
50 K G
朋友誤導😂108lb刚刚好😍💪

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-16 10:25 發表 查看引用來源
nuru+69大约家家用1300😂不過又是深圳骨女冇分別,熟囗熟面,贵左一半有多😂
所以有時間都係上深圳玩,何必留港消費

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-16 11:08 發表 查看引用來源

所以有時間都係上深圳玩,何必留港消費
陳兄小姐姐仍然正,只係肚子肥小小😂💪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆