上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.0k  250.8k

陳兄刚嘆完,小姐姐妹妹好窄,刚好一隻手指出入, 鮑魚好味 多水多汁,翻食之選

回香港才報告嘆小姐姐過程😂

陳十二兄小姐姐仍然索,只係肥左小小但比以前好,以前太瘦了,真靓女之選👍👍👍👍,一入房就攪小弟弟,後來訓低大家全脱光猪😍❤️我咬~吸~ 吸啜 波lin~手做活塞運動,個洞好Q细同窄直摸子宫😍,窄洞只容入一隻手指,佢話因好久冇做爱所以窄,活塞了二三下就出水,玩左好很久,後再食鲜鲍,跟着好久就升空了,现今的她同在天水時一樣甘索,她新做幾個月技c,现现在一定要玩,否則久久了就变鬆洞😂毛伯伯五百全包,今期新人玩最抵之選,可以包養人物💪

後記~冲完凉去左饮茶食午饭,吃完去厕所洗手,回来竞然嗅手指有佢西味, 真係指頰留香😁😂立刻狂冼手指,可知道我手指活塞運動做了多久😂😂😂😂😂正~正~正

陳十二兄边間水會大家不要講明~免得嚴打😂冇著数😂

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-4-13 19:51 發表 查看引用來源

佢喺TSG做部長嗰陣細細粒著套貼身suit真係掂😍,我都等緊睇佢幾時再下海,可惜佢而家大咗一個碼,冇哂幻想........🤣
现在比以前正好多😂💪😁

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-16 19:01 發表 查看引用來源
陳十二兄边間水會大家不要講明~免得嚴打😂冇著数😂
呢排氣氛有少少緊張呢間你都敢去,真係名副其實色膽包天!🤣

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-4-17 01:18 發表 查看引用來源

绝对值得,佢係甘叫我包養佢,如果不是我我香港有條女,一定包左佢玩一~二年😂真係索😂拖出来見得下人,近期最Like之選,其他P圖多,佢如你所講真係正❤️💪😜最重要都係冇人去呢個埸😘👍提成350,其它埸二百幾,而且其他埸的女多老野,佢98年😁😂一想起窄又色色啦😂過二天又去色色色😂

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-4-17 01:18 發表 查看引用來源

顺带一提平時如CD R冇分享一下又吹下水,太生生面人問大家什么麼水會,大家要小心,在香討時候爆水管多係提得多出名骨埸,这里連新富臨開张也有廣告,所以乜人也有,大家保障一点好😂個人意見😁男人玩係本色来,女人玩係淫贱😆😬

回覆 538# 九哥哥 的帖子

包佢使唔使三皮人仔一個月?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆