上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
65  246.5k

引用:
原帖由 無敵電車男 於 2023-2-4 00:38 發表 查看引用來源
到時如果7日之內去過澳門需唔需要做柒酸檢測?!
港咗吾使啦。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-2-10 22:59 發表 查看引用來源
老作跛猫閪,剛老作去左八樓,屌你用假鳩
你上8樓行下先講啦。

大話精

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-2-12 08:43 發表 查看引用來源

唔好話大陸,呢幾年連呢個 forum都好少上嚟........
而家連YJ都加到4舊幾人仔,折番滿紙成5舊水港纸,來回深圳時間加車錢,至得一個鐘航程,計落仲貴過香港,上面除咗地方大D可以hea吓,已經接近冇哂優勢,加上幾年冇上已經習慣咗,相 ...
而家上面機場都四百幾起跳。
KTV 短聚最少都千二三。貴啲既,兩千起跳。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-19 05:11 發表 查看引用來源
疫情前不是囗爆埸也可以開大和玩69, 不用想太復雜,现今如果你不是她舊相好,好多第一次褲頭也吾肯除,又借囗大姨妈。希望這里冇版主大家自律,小D爭吵,多点分享,謝😜 ...
個個都自律,係隻chauchow77 洗版,偷圖,老作,同係其他ching帖内搞事。如果吾係,我都吾會理佢。
我都想有個地方大家可以通下消息。

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-2-20 05:08 發表 查看引用來源
自己老作,俾我踢爆,正大話精,無地自容,就週圍話人大話精,正大話老作跛猫閪分身viking
老作,偷人相當自己既。

大話精,收啦

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-3-2 21:17 發表 查看引用來源
咁有冇去新洲,我去完玩鸡你就話個度冇鸡,我前日先去完,幫大妈做陰道清道伕40120996,你話尾東西復话,發夢去過定真?我過羅湖40120989做完trade40120990,係菜鸟攞的嘢40120991去79漁船飲飽食醉40120993,40120994就去新洲401209 ...
又係度老作,正大話精。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-22 16:56 發表 查看引用來源
有冇人知道华僑大廈华僑賓館內水會(甘舊式大廈)既然有靓女去上班,而且識用PDF 傳文件给我,究竟是什麼料水會?好好奇🤓💪
而家叫柏美。從前叫桃園。
近排多咗靚女返工。機場。價一般。可一試。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-23 08:45 發表 查看引用來源
條女叫A姐姐,又冇師兄玩過佢,見佢朋友圈好似不錯, 甘舊大廈怕佢有酸宿味😂Voking Ching近來去邊度梳呼😂💪先謝你😁😇🙌
謝謝九哥哥同我打個招呼。
近排去珠海,有高清69。但要有熟人帶,否則去到乜都冇。
其次就係去合泰熙琳酒店。
柏美就有去過兩次,可以再去。但柏美呢兩日冇上載JC照片,所以有點介心打風。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-27 22:13 發表 查看引用來源
所以有錢冇錢,正經女生~處女~淫亂女生~人妻~二奶也要玩玩, 三妻四妾夫復何求~以上未玩過点算美滿人生👍💪😏起碼老了也可回憶自己英雄傳奇😀😆👀🤫 ...
九哥哥,以上,人妻/二奶(出嚟做嘅)就玩過。免費既就未試過。同時間兩個女朋友,但仲會偷時間去叫雞,都試過。
暫時,扑過既女,大大話話都有一千。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-28 09:23 發表 查看引用來源
VOKING兄兄我叻你小小,人妻~二奶香港全免費,在香港玩全良家婦多免費,吃晚餐吾計,有D佢請添,最攪笑朋友著我舊鞋😂近幾年才玩國內,反而國內女子看金錢重一些,二奶自己有過3件,135日大,246日小,其實声音二邊走,齊人之福其實好辛苦, ...
佩服。
我當年兩條女都要瞞得好辛苦。只能夠話公司要出差幾日。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆