上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
2.0k  250.8k

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-1 21:52 發表 查看引用來源

剛看看40樓經理V7朋友圈,一遍空白,冇哂jc相同皇庭廣告
我識有個jc嚇到死,話差D被捉,逃過一劫,幾時復工都未知

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-1 21:55 發表 查看引用來源
証實左了消防员來了查消防,或許消防主管上网看边间報告出位去边间😁😂芙仔~平安~喜悦~下一站😂其它時光吹得最行早就查跟着40楼😂我就约妹子外出唱歌~泡泡浴安全好多😂 ...
係囉
開心就好:smile_30:

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-1 21:51 發表 查看引用來源
咪吹水唔抹咀
你試下约技C星期六就知道😂

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-1 21:52 發表 查看引用來源

剛看看40樓經理V7朋友圈,一遍空白,冇哂jc相同皇庭廣告
昨天我比微信冇樹,不過我登左八小時就删左😁😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-1 21:55 發表 查看引用來源
証實左了消防员來了查消防,或許消防主管上网看边间報告出位去边间😁😂芙仔~平安~喜悦~下一站😂其它時光吹得最行早就查跟着40楼😂我就约妹子外出唱歌~泡泡浴安全好多😂 ...
查消防使唔使雞飛狗走呀?我以前係平安按摩時試過查消防,技師都冇走出房,繼續按摩,只聽到靚靚主任同兩位男士在走廊講野.按摩完出大堂問靚靚主任咩事,佢話剛才公安來查消防

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-1 22:01 發表 查看引用來源
我識有個jc嚇到死,話差D被捉,逃過一劫,幾時復工都未知
新來咩,佢地老手來又不是未見過大埸面😂

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-1 22:05 發表 查看引用來源

查消防使唔使雞飛狗走呀?我以前係平安按摩時試過查消防,技師都冇走出房,繼續按摩,只聽到靚靚主任同兩位男士在走廊講野.按摩完出大堂問靚靚主任咩事,佢話剛才公安來查消防 ...
你就精明😂我當然知,佢地吹成甘米同佢吹下牛大家開心一下😂大家刚去骨埸咩😁😂查消防係真😆

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-1 22:02 發表 查看引用來源
你試下约技C星期六就知道😂
查完冇事約聽日都得啦,使咩約星期六喎.聽日睇下經理V7朋友圈有冇皇庭廣告或jc相咪知囉

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-1 22:10 發表 查看引用來源

查完冇事約聽日都得啦,使咩約星期六喎.聽日睇下經理V7朋友圈有冇皇庭廣告或jc相咪知囉
费事比位佢地吹牛😂我微信經理重有囡囡照片

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-1 22:05 發表 查看引用來源

查消防使唔使雞飛狗走呀?我以前係平安按摩時試過查消防,技師都冇走出房,繼續按摩,只聽到靚靚主任同兩位男士在走廊講野.按摩完出大堂問靚靚主任咩事,佢話剛才公安來查消防 ...
我有次下晝走時出去前台諗住俾錢,見有2個公安喺度,我惟有坐梳化度,見個男職員好客氣咁招呼2個公安,又攞支裝水又盛,喺部電腦前面搞咗一輪先走,個男職員跟住同我講唔洗驚,只係查登記証件部机有冇問題,仲叫我返去不要亂説

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆