上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
69  250.2k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-29 16:06 發表 查看引用來源
試過一次,條女主動開比我睇,效果不錯🤭
有D技師手機收埋有幾套AV,遇著個客起唔到頭/出唔到,就開俾客一路睇一路打.......羅湖兄係老手,應該屬後者!😄

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-30 02:29 發表 查看引用來源
哦,原來D咸片咁用既,我果次一入房骨都未揼佢就話比D好野我睇🤣我記得當時佢真係有幾套係電話度🤭
有次相熟技師俾手機相我睇,見到有AV,我問佢點解收埋幾套AV?佢話我知係要嚟咁用。😄

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-30 11:41 發表 查看引用來源
最衰香港架車冇大六牌,在深圳玩完要坐的士回酒店泡泡浴😂Papaya酒吧大把囡囡溝😂🤣💪
中港車牌有得租,幫架戰車攪個啦.......😏

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-30 14:48 發表 查看引用來源
1/6可申请汽車北上💪👍
叫用成球買個中港牌嗰D車主情何以堪?🤣

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-5-30 11:09 發表 查看引用來源
冇辦法啦,無兔中出,唔知佢有冇暗病,萬一瀨嘢就大鑊,又如果佢中招搞到要落仔,變咗係我造孽,更加唔好,無謂幾分鐘歡愉,影響一生
冇錯,機師揸撚多過揸筷子,有D連基本性知識都冇,以為唔中出就唔會染病或成孕,邊有绝對乾淨安全?

就算私有化咗我都照用套,假如中出完都要佢食番事後避孕藥,萬一中咗就算佢肯落仔,都係一條人命/罪孽,唔肯嘅話仲大鑊,責任纏擾一生!

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-1 19:42 發表 查看引用來源
竞然经理问我边個同你講 嚴打😂究竞边個話才真?
邊有經理會認嚴打?爆哂水喉都係話內部裝修啦!🤣

每個人可以𠄘受風險嘅程度都唔同,自己係老闆/打風流工渺然一身敢搏咪照去馬. 家有老虎,上有老下有嫩,一瀨嘢就無咗份工兼家變嘅,咪等一排風聲無咁緊至去.........

去馬唔係特別威,唔去亦唔係衰仔,師兄們都係見到有唔妥好心提醒大家,去馬與否適隨尊便,最緊要尊重他人個人意願。

引用:
原帖由 emau1 於 2023-7-5 01:08 發表 查看引用來源
今日夠時間
所以冇去 chim lor wan
因為果度好多jc話怕癢的

所以去遠d:講褲
華,人山人海
搭電梯時,好多c兄都係去果層
我以為去走火警的集合地點
所以同一時間咁多人都係去果個地方添

求其,8個8,輪鐘的
妖,啜下佢個波,好 ...
而家深圳d囡好矜貴,照騙又離x哂譜,唔睇多d cHing報告,真係唔敢立亂試新囡,輪牌就更加......免得嘥錢嘥時間!😓

引用:
原帖由 emau1 於 2023-7-7 12:41 發表 查看引用來源
是不是月亮灣?
你兩個老友
話正骨按得唔錯?
九龍灣喺潮汕大廈......又令我諗起123蘭蘭😍

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-7-10 09:08 發表 查看引用來源

我約左老紀天日去.
呢期九記查得好密,先check check有冇爆咗水管.......我都想去試果味喵。😄

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆