上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
65  247.3k

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-28 16:13 發表 查看引用來源
人妻,二奶玩唔過,隨時有手尾跟,被人劈都唔奇.
玩就要玩得安心,最好鋪鋪清.只要有毛佰佰,大把18砰卜卜脆玩.
最懷念就係十多年前在新彊烏魯木齊玩了個18砰維吾爾女. ...
我而家都覺得舗舗清好,玩完冇手尾。

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-5-8 17:01 發表 查看引用來源

上星期上去,技師連衫褲都唔敢脫,衫拉高褲拉低到膝頭就算.
真係唔知個風幾時先打完?
除晒,一走鬼燈着,要着返衫可能要三分鐘。
但拉返低件衫同抽高條褲吾使半分鐘。安全之上呀。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-2 00:40 發表 查看引用來源
不要攪事,吾啱咀形~自己出帖吧😁💪不再回應你,甘得閒自己出貼啦💪
9哥哥,吾使理佢,又一個77自認乜都叻。
個77最鐘意係別人帖内話人吹牛。
自己冇本事就話隻貓一夜七冇可能。但一夜七大有人在。
係我貼就話我講大話。金巴珠海-香港收33港紙,八達通購票。我影晒車飛,售票機佢就冇賴行爲話係假。叫佢影證據就洒流氓亂講野。
我都費事睬佢。

懷疑係佢分身。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-3 17:11 發表 查看引用來源

先謝謝你~真的太爽太開心,所以報告最後一次,我的女神终于回歸了上班,一入房就舌 接吻,還伸舌頭進入我囗內,再性感脱衣,吻鲜鲍一路叫爽,一路申淫,情慾高涨再69,口内出清爆發之後大家高清抱住睡,含情默默一流服务,我现在還在房內休 ...
恭喜你食到好野。咁未幾好,開開心心又一日。
我呢啲老野,啲女入嚟都想掉頭走。好難先有次開心之旅。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-4 11:46 發表 查看引用來源
太開心 ~還沉睡昨天開心速遞💞💯,因為等女神幾個月终于回歸,玩時候扮演的角色似足你女友,食鲍後再问還要吗?回复就是你喜欢,差点真係頭也比夾爆😁😁😁,
你也老手吃吾小好野,💪最主要24都冇,真係爽歪歪,一陣晚点再北找佢饭酒唱歌 ...
我都蹬你女神早日回歸,你就齊人之樂。

廿幾歳時,搵到下錢,當年晚晚大富豪,今日世界,富都,富城,斜路(中國宮殿),晚晚吾同女。後來出差成日去泰國、台灣。去到泰國,冲涼,KTV。台灣就脫衣陪酒。95年開始北上,剛開始係崗廈,1/3/5同周末去東莞,啱啱去就係雄獅2/5/8。睇住東莞起同跌。

大大話話,我而家一把年紀,係慾海四十幾年,食過既女冇一千都有800。因我好少翻chuek。次次吾同女,所以食過有好既,亦有遇到吾好既時候。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-5 09:38 發表 查看引用來源
把囗臭冇得救😂网红手法介绍自己貼来增加流量,既然冇人懂欣赏就学在疫情期间一年冇上此區不多十次。祝各位师兄深圳玩得安全開心,我是不喜欢争吵的人,伤和气不開心我不喜欢遇上,謝~星期六~昨天晚上也非常開心所以有心情回應 ...
呢啲咁既流氓無賴。有人出帖佢就去踩。
係呢度,個個ching都知佢老作,刻人憎,貼啲濕鳩圖,刷存在感。話俾人聽佢梅毒上腦仲未死,係度献世。

我而家都吾撚理佢。佢證據乜都冇,淨係識鳩u當秘笈。同佢講金巴係珠海吾收八達通,長者買飛要人仔。佢就話酒店收信用card,俾港紙。佢啲幼稚園智識係咁上下。信用card全世界好多商戶都收,找數俾珠海酒店係人仔,係香港card主人係俾港紙。原來條77吾撚知。所以話係珠海俾港紙。歪理當真理。同佢講東,佢用個西做理據/。笑撚死。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-5 18:46 發表 查看引用來源
《出帖好巴L閉呀》試問边個敢出帖😂原来边個想巴闭就出帖😂我做甘多野吹甘多水结果只係巴L閉,所以冇人出帖人流小係正確😂自私D係美德✌️💪
我深圳珠海鍾意機場又關佢事。
啲大媽留返俾佢。我見到都吾識起頭。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-6 13:01 發表 查看引用來源
爭功諉過己沒什麼意義性
我諗佢未去過大富豪。我落大富豪不下100次。只有一次冇房,我同朋友坐係bar度等房。坐係bar,所有酒水免費。未試過話一房難求。可能佢樣衰,門口啲大哥吾俾佢入。我開始去night club,第一間係中國城,當年係1984年。之後起碼玩咗5/6年。落club同叫雞啲錢,夠買一層樓。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-6-6 14:29 發表 查看引用來源

大富豪香港興衰歷史見証,你真幸福可以在大時代下见証體會,這里也是给一些打懐攪寸Party導至冇乜人流,现在只得罗湖师兄一个帖獨力去支持,可惜人流得小猫三四隻,真係多得呢D伏街做的好事😂😜 自我感觉良好就留在囡囡身上😝 ...
因香討取消成人及資源區,所以開咗呢個壇等我地有地方聚腳。開放會員注冊約一個月就收。就係等呢個壇冇新人,啲舊人會走,同埋啲無賴流氓搞事,等個壇自滅。

引用:
原帖由 estateman 於 2023-6-7 08:36 發表 查看引用來源
E度甩咗出嚟少左以前八九成會員
少咗會員就預咗。但多咗個搞事無賴流氓係度献世啫。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆