上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
69  247.2k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-13 17:05 發表 查看引用來源
有冇師兄玩過富源定TSG带女入房小姐姐?陳十三師兄應該玩過,好靚下,不過细粒😂
佢喺TSG做部長嗰陣細細粒著套貼身suit真係掂😍,我都等緊睇佢幾時再下海,可惜佢而家大咗一個碼,冇哂幻想........🤣

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-14 09:10 發表 查看引用來源
陳十二兄 知否佢乜嘢原因肥咗咁多😅
呢幾年吊鹽水式開工,好多囡都養尊處優,最近揾番一個疫情前勤做運動keep身型嘅紅牌JC,連佢都大咗半個碼!🤣

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-13 21:48 發表 查看引用來源
成九十幾公斤😂米好大二袋米在前面😂
又冇咁誇張,歐美標準XS碼變咗S碼啫!😆

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-14 14:29 發表 查看引用來源
成98公斤218磅,想起肥妹乃佢西不知道是否多水,佢講明明可以直接乃西~唉~以前應該係不会,肥之過😢
邊個屈佢98公斤咁大整蠱?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-14 16:35 發表 查看引用來源
佢自己回覆我朋友,我問朋友佢在那工作😂你约過佢,究竟幾肥?以前好索😂
我估應該係98斤(即108 lbs)@,而唔係98公斤.....

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-16 19:01 發表 查看引用來源
陳十二兄边間水會大家不要講明~免得嚴打😂冇著数😂
呢排氣氛有少少緊張呢間你都敢去,真係名副其實色膽包天!🤣

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-19 07:54 發表 查看引用來源
对15号也是疫情下為勢所迫出来工作,最衰佢吾肯九,看看边個靓仔攪点佢,記得不要做二五仔,報寸😬😂
一定唔會係我呢D窮撚兼樣衰中坑啦!🤣

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-24 08:06 發表 查看引用來源
不知道🤷‍♂️現在的囡囡冇乜吸引力,又指插、又食撻己有冇興趣再約第三次,真係大鑊喎⋯⋯
我都覺得慢慢發掘到將冰山(雙腿)劈開過癮d.😊

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-26 09:06 發表 查看引用來源
恭喜師兄有鲍食🤣💪👍我去华僑個間好 烏燈黑火好似風暴來,大堂一楼一个人也没有,食二次鲜鮑又厭左,又要找新鲍食🤣💪👍
呢個塲出哂名掃完就執,執完又開,就算未厭呢期都咪去住!

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-26 17:18 發表 查看引用來源
最慘就係第一次玩小姐姐好激情好High,第二次次好平淡😞你玩左未?
早就試咗,唔係點知佢九十幾斤?不過同天水部長時期落差太大,唔會再揾所以冇推介俾大家!😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆