上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
69  246.6k

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-27 15:42 發表 查看引用來源

唔怕喎,啲邪場經理同主任都話安全冇事喎
佢話自己冇事乍!🤣

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-4 11:36 發表 查看引用來源
疫情三年幾內上188不超过20次,係時候我做回CD row, 呢度又洗版式嘈交,好九烦,的老人家吵架好九幼稚白痴,都快上天堂個頭近,重甘九好火氣,好心及時行樂,小D吵架,刁女才有用《可能不行,所以火猛》老人家己接接近黄昏之年重五化,真 ...
咪就係,隔空互屌有撚用咩!係咁兇狠好火就出嚟隻揪,把口留番嚟瀨西好過啦!

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-6 19:24 發表 查看引用來源
條片好正⋯⋯五比上傳🤔
睇相幾得!👍🏻

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-7 12:39 發表 查看引用來源
陳兄想不到當年同你一同试过樣子好得但吾比摸下面技C间水會有这样的素質新技C,待我玩完才報告边間,你應該知边間😂睇佢拍條片吾似後製過😂
我同你同期去過嘅應該只有富臨,天水同富源.......邊個技C個樣好得?TSG 01?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-7 17:49 發表 查看引用來源
時光暂时不要去,技C好 好緊張好 謹慎 回覆你啫,所以大家晚一点再上,而且十個九個中女技師偷相,不過就老一定放,吾放冇人要😂時光我冇去過😂 ...
未打完風?仲想過幾日上去!😓

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-5-8 16:56 發表 查看引用來源

而家風大雨大,邊個技師仲夠膽博玩光珠69?一個唔好彩被KO捉到正,可能唔止15日行政拘留
仲未打完風? 心震領導有冇體恤吓我地呢班塞外淫民o架?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-9 11:00 發表 查看引用來源
我明天和朋友上深圳己约舊相好,己確認光猪部隊冇变,深圳甘大间间由朝查到黑? 高級酒店高層楼座大公司安全好多,衰也衰细野水會😂
呢d純粹講彩數,富臨,平安都一樣爆過水管,敢搏過咗海就神仙,好似我呢D無膽匪類,咪唯有喺度隔住芒睇師兄們賽後報告!😄

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-5-9 21:51 發表 查看引用來源

有啲師兄弟就係鍾意正骨邪按,各有所好.
對好多家有賢妻嘅師兄嚟講,正骨斜按感覺上冇咁有罪惡感!

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-9 23:24 發表 查看引用來源
陳師兄罪恶感😂出来玩对女人來說男人己死罪😂
我好無恥o架,完全冇罪惡感!🤣

引用:
原帖由 大地之汶哥 於 2023-5-11 11:21 發表 查看引用來源

想問下流程,係入到去先沖涼焗桑拿,再去大堂坐,再搵部機選555及服務?

想問埋服務價錢外機稅洗洗另比技師
你係咪連大陸正骨都未揼過?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆