上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
1.0k  246.6k

回覆 34# 西九理性的羊羊 的帖子

一人小一句,難得疫情三年再戰江湖,你洗少D辦,出多D報告,这里人己小,再嘈真係大家怕煩不出现~

回覆 33# voking 的帖子

Voking兄最近有冇再戰深圳?

回覆 42# 陳十二 的帖子

對~執左了,問左冰冰經理😂

上去晚班實找到,費事二五仔同又嘈我作野,分享下也得罪人,真係小上為妙😂

回覆 46# 羅湖之友 的帖子

佢D女好一般,得個件去左上海做😂

回覆 46# 羅湖之友 的帖子

皇庭八號高質,凡凡有大波,值得去試,只可玩上,下免問😂

回覆 49# ngtungsee 的帖子

先去英豪6666/55(如果你靚仔一定有下,疫情前好窄),再去皇庭找八号(冇下),記得要預约。

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-2-23 00:55 發表 查看引用來源

新開嗰陣提成唔錯,D囡幾得又按得,但後來成個行業風氣都轉,D囡越嚟越練精學懶,係咁意按一陣就攞油,已經冇乜相頭好嘅囡肯去水雲軒呢D要求技師按足一part嘅地方上班,唯一吸引我去就得個又大又舒服嘅大堂,同好正嘅睡眠區! ...
得個睡眠區靚,其它好差,吾執有鬼,去英豪房睡不錯,順手嘆佢D囡,以前有D女幾放,不過疫情前,現在未去過,可以找標經理😂疫情後各會所從新試😊

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-23 02:31 發表 查看引用來源

多謝九哥介紹咁多好野😁
不用謝,先去英豪55先,皇苑八號玩一次算,除非你只喜上😂 2個我未玩過,伏左吾好嘈我😂記得玩女就淨玩女,不要比这論壇的女看,否則到時乜野服務也小了,冇著數,二五仔不要做👍

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-23 02:31 發表 查看引用來源

多謝九哥介紹咁多好野😁
邊個好品玉可去平安89,記得靜靜地進行,否則冇得鲍汁食,大家冇著數😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆