上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
65  246.6k

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-7-2 20:13 發表 查看引用來源

你真係好黑人憎,撩事鬥非.就係有你呢啲心理唔平行係度攪攪震,所以越來越少人入來討論區
回佢做乜吖。當呢個冇賴流氓透明就得。
你越理佢,佢越得戚。
就當做下好人,佢梅毒上腦,不久於人世,自己up乜都吾知,由佢係度献下世啦。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-2 21:31 發表 查看引用來源
人最悲慘就係給人們當透明不存在呢個世上,人世間最痛苦既事莫過於此😹不用理會佢,最近去邊度水會玩?
佢最近都出帖,叫人買假藥食。
食你吾死算你好運。

我都費時入去踢爆佢。

大家一齊杯葛佢就啱啦。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-2 23:17 發表 查看引用來源
對!冇板主就大家一齊玩《杯葛》由佢自生自滅⋯⋯大家要齊心努力做野。如我心情好就在此吹多二句😹最近忙於找多幾件心儀囡囡冇時間上網睇😹
當然,吹下水,分享下有質數既女,好過睇大媽照片。
我地講返人話,吾使理啲冇賴講大話,流氓行爲。
我而家當佢死咗,時運高,睇吾到。
希望大家一齊時運高。
謝過九哥哥明白。

祝你雞運享通,入出平安。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-12 22:44 發表 查看引用來源
早玩早亨受😂遲玩遲失落😆
呢件,我ok呀。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-18 19:33 發表 查看引用來源
玩呢D高難度😂
我就吾敢啦。老人家,骨質疏鬆。好易坐輪爾過埋個幾年。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-19 09:33 發表 查看引用來源
都是那一句《PASS》,看也不看管他寫什么😂齊心就事成😁💪边個攪事大家齊玩《杯葛》👏👏👏👏
近排時運高。睇吾到啲聞到棺材香既内容。
繼續杯割,無視。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-29 09:06 發表 查看引用來源
常看到技师的服务指数666,668什么的,搞不清楚是啥?今天给大家科普何为服务指数。服务指数指的是服务尺度,三位数分别代表上中下三路,没错,和王者农药一样的三路,具体说明如下:   #桑拿
#莞式服务
#商务模特
#外围女

...
據我所記得。剛開始係講紅燈/綠燈。紅燈(吾通),綠燈(通行)。
就有講上/中/下係紅定綠。例如綠綠紅..等。因綠同6同音,其後就用咗上吾通,中6,下6或直頭666。
之後再演變成你個表。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-29 20:03 發表 查看引用來源
现在的囡囡好多借嚴打做籍囗,全部减左服务但又價格贵左,而且又嚇鬼一些胆小如鼠骨友吾敢去深圳😂,其實十幾年來無論K埸~骨埸冇停過嚴打, 得一小撮人被捉,個個驚到赖尿赖史😁😂香港多大媽雞又吾見D雞虫怕病毒吾去 幫襯🤣😂真 ...
係呀,叫得大媽多,梅毒晚期,大小便失禁,行路/落街都成問題,如何北上?
味講下歷史,貼啲要人注意既圖,擦存在感囉。

1987年,我去珠海出差幾日,當年都未點開放,我問的士佬邊度有雞,佢話我知嚴打,冇雞。
1994年正式開始去深圳玩,百花齊放。後來去常平,約97年,第一次遇到嚴打,當晚係雄獅玩,突然媽咪入嚟話,所有女女吾可以上房。埋單,lift口有security守住,吾准女上去。第二日收到料,對面間酒店拉咗幾件香港人,告嫖妓。之後沙咀拉人企操場。再到而家,未停過話要嚴打。間吾中聽到邊度又拉咗幾件咁樣。
驚就係香港叫雞,香港叫雞吾犯法,或者去澳門,再吾係就東南亞,歐洲,美加。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-29 20:14 發表 查看引用來源
呢个表好有用,成为囡囡幫襯指標😂
係呀,後來演變成咁都好用好多。以前係得或吾得,而家係可以去到邊度。

delete, 重複

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆