上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
122  246.5k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-8 21:57 發表 查看引用來源
一定啦,我環保份子來,所以對手一定要乾淨🤓
環保是必需的,我們必須將一切障礙移除😁😁

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-9 14:07 發表 查看引用來源
晚上九点後上班,工號不要在這這講🤓始終大家識做。
晚班岩我,師兄唔該😁😁

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-9 17:21 發表 查看引用來源

好多師兄問,條女妹妹好快冇水先PM我
師兄,P左你了🤤🤤

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-10 23:22 發表 查看引用來源
我有女人幾年冇出去(加上疫症封関)玩過
分手先出嚟玩⋯⋯
外面個森林咁大,有排師兄你玩😁

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-12 03:51 發表 查看引用來源

本來去3 3 3果度、見到果埸咁款冇乜心機
硬件比較差既場可能歡樂度會較高😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-15 13:46 發表 查看引用來源
你二千大堂技師就扺到爛,若一次Q就走就吾抵😂
疫情前買全中~吃飯~睇電影~租酒店~去下酒吧隊下酒~睇英超~跳下舞玩等等,分分鐘冇五~六千以上落吾到樓,陪足你十幾個中,又小鳥伊人,真的玩到盡,陪伴著你真的超值😂最重要的花得開心,人生 ...
以前買鐘抵玩,特別係技師收工前買一兩個鐘,之後全晚都是你🤭🤭

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-15 18:29 發表 查看引用來源
日班疫情前多收七点就買一~二個個中,佢放也不用買買中,晚班就不行,零晨3,4点天也光,玩乜?
中班,時間岩岩好🤣

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-16 01:08 發表 查看引用來源
中班疫情時吾多,多只分早晚,邊有现在中午12点才上班😔🙄
咁就唔知了,講真我買鐘出去玩唔多,真係遇到岩FEEL或者沉船先會買鐘玩,無師兄咁好經驗😁以前買靚女朋友鐘最多,記得佢果時返晚班,但閒日有時少客要求經理早走都會比佢3點左右收工,我通常12點同佢買2個鐘,之後就一齊食飯按摩直落😂諗返都開心🤤後來佢唔想我晒錢就唔比我買鐘或加鐘,要見佢就只可以去佢間場按摩或者佢返工前食飯,之後就要等到6點佢收工先一齊食早餐,我通常同佢食完早餐我去夏威夷淨桑再訓過,因為太早起身頂唔順🤣

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-16 11:20 發表 查看引用來源

最終沉船了?使唔少錢
有沉過,當時年輕受唔住花花世界誘惑,又唔算駛好多既,吃喝玩樂同買鐘,買鐘駛最多🤣

引用:
原帖由 reddoor 於 2023-3-16 12:11 發表 查看引用來源

低能傻仔就會沉船,条女貪你d錢,識玩就做包公,玩厭就飞,第二個上。
紅門兄講得好,沉船真係好傻仔🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆