上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
69  246.5k

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-5-11 16:05 發表 查看引用來源

價錢490加15環保衫
所謂一次性浴衣,真係應該叫環保衫至啱。😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-11 18:09 發表 查看引用來源

鸿丰大酒店 广东省深圳市罗湖区春风路3011号😍👍
金碧對面,好似以前曾經有間叫三疊x......

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-12 09:35 發表 查看引用來源
的女同時光一樣25以上多,所以好放😂
嗰時都聽講個塲係中女同玩得放!

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-12 02:18 發表 查看引用來源
中港兩邊玩,以前好多紅牌技師落黎做叫我去支持下,搵快錢,隨時7日就10萬8萬
真係姿色改變命運!🤣

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-23 03:08 發表 查看引用來源
係啊,果時陽仔要係出面望張床真係唔易,私隱度唔錯,最正係近前台門後果幾間A房,無咩人會行過🤭以前係御龍閣或紅樹林玩技師會用垃圾袋封窗,好鬼攪笑😂 ...
御龍閣同紅樹林D囡有秘道兩邊走,同時喺哂兩間掛牌。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-12 10:39 發表 查看引用來源

技師格言:成年人的恋爱、搬砖了🧱
邊個揸機?😏

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-7 17:08 發表 查看引用來源
陳兄下星期平日試左告诉你,近日又打大风🙄
呢兩日咩環境?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-12 13:54 發表 查看引用來源
不用担心,去高檔水會,千萬不要去高危中女地方😂你去新富臨,夠安全,有件十八😂💪
富臨,平安爆過幾次水管,我亦親身經歷過喺富臨俾人爆門, 唔認為喺酒店嘅水會特別安全,只係冇細塲咁高危,去邊都係小心為上! 😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-12 13:52 發表 查看引用來源

呢D埸高危今時今日千其不要去,而且D去大多中女,不過乜野也可以玩,因為開始年老色衰😂
呢兩間係高危,只係多年前去過一次,都唔知執咗未......😂

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-5-12 16:46 發表 查看引用來源
可否講比人爆門情況😅
咪就係突然有人好粗暴咁拉開門查房,好彩當時已經攪掂清理好胸按現場,囡囡正幫我事後按cool down緊!🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆