上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
1.0k  246.5k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-23 03:31 發表 查看引用來源
九哥可以PM平安客服給我嗎,突然無左,又唔想問D技師攞😂
平安我冇客服,話時話 芙蓉好鬼多人在大廳睡覺,真係好多客人,可能技C夠放,我從來冇會所客服😂

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-2-23 12:11 發表 查看引用來源

英豪好耐沒去,阿標哥哥唔知還在嗎?
自從平安開了就轉了去平安.唔知靚女主任Ellie還在嗎?
標哥仲喺度英 豪 過夜佢唔錯嘅選擇

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-23 13:36 發表 查看引用來源

芺蓉D女高質D,都算就腳,以前假期芺蓉,金碧,老地例爆,我怕人多通常都去陽光😂,講開又講,而家芺仔仲工衣係咪要著運動褲或可以著返裙?陽光好似未開返 ...
現在間間都著褲㗎啦 ,不過你 氹 到 條女就會有高清, 著唔著褲有乜嘢影響呢 ,都好多嘢玩又有鮑汁食👍💪💯 佢又有就腸仔包食,大家開心開歺💯

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-23 15:29 發表 查看引用來源

著褲無咁開心😂著裙視覺效果都爽D,我唔識氹女,要跟咁多位師兄學下野😁
時常走火警真無計~聞說有D女bar吾肯除bar只拉低到腰  氹女氹下氹下找多D就行
,又冇得吸乃 絕咬,淨摸,冇下,重五百幾真可怕😂

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-2-24 15:34 發表 查看引用來源

完全同意,囡囡著條貼身小裙仔入嚟,個人都開心D......

有D高鐘囡唔著工衣著私伙連身裙,我都即刻醒神哂!🤣
對~低胸,短裙最誘惑,同條骨女又K歌又酒又煙,大家醉醉地, 真係攪時High歪歪💯一下吾覺意入左也吾知😂真係講起也High😍

回復Estateman查詢如下~

芙蓉在芙蓉賓館
深圳市罗湖区东门南路2019号
芙蓉养生推油:原价:490元,会员价:475元,70分钟,赠送两项任选大堂,签小费即可(大堂项目有:按头肩,修手,修脚,足浴)采耳,香薰松腿另外收费:78元/钟,签小费,赠送水果,饮品,肠蛋面,提供24小时内免费休息和过夜,免费停车三小时,美女如云,酒店式服务

引用:
原帖由 estateman 於 2023-2-26 00:29 發表 查看引用來源
感謝🙏包劏蛇此價錢?
你新手問题😂如你有本事有高清😂69,開大也呢個價,若果你是陳冠希的樣子😂👏💪✌️現今在非口爆埸能夠成功得到以上其中一樣己好本事,我最尾那樣事喜歡買中出外造,貪可以玩通頂。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-2-26 00:33 發表 查看引用來源
你新手問题😂如你有本事有高清😂69,開大也呢個價,若果你是陳冠希的樣子😂👏💪✌️現今在非口爆埸能夠成功得到以上其中一樣己好本事,我最尾那樣事喜歡買中出外造,貪可以玩通頂。 ...
以前TSG改名金安養生有冇師兄去過?现在D女個個PS到冇得頂,例如呢件3333💪

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-26 02:08 發表 查看引用來源

九哥。。呢張相好誘人呢🥺睇完我怕一陣我又忍唔住上去😂
皇廷酒店 福田區金田路 2028號

呢件全埸八號最正又波大😍

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-26 02:27 發表 查看引用來源

晚班?
早班💪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆