上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
45  246.6k

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-6-25 04:28 發表 查看引用來源
去坦洲石船食殘廢飧係08年左右,係金沙有免费船去马交一攞埋的著數,去拱北坐坦洲專線,五文鸡,去到滙昌酒店就坐摩的去石船,
去到石船,原來是一條溪边一隻细小石船,而食殘廢飧,係石船旁間叫金华飯店,点解咁記得,就係我初在纱廠做,後去做公職第一個约去街工廠妹名字,殘廢飧不過係陪食,可以一路食一路揸揸抄抄,跟住輪流入房開Q中出,而石船殘廢飨都200,试過算
食完飯返滙昌,滙昌就玩好多次,當年桑拿最平一Q148,
卡拉O K135,酒店房88,

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-7-2 20:13 發表 查看引用來源

你真係好黑人憎,撩事鬥非.就係有你呢啲心理唔平行係度攪攪震,所以越來越少人入來討論區
原帖由 九哥哥 於 2023-7-2 12:03 發表 查看引用來源
Oh no她回覆我在老尖做 表錯七日情😂

依的打炮

60到80
係真真實實唔係你條76放的大話骗照
個的大話骗照係濕鸠仔自我發夢濕鸠
H K如圖大妈有百幾萬,晚晚有十幾萬男Q佢,有冇兴趣?個個都喜欢後生,但.實際的,後生囡咁易濑閪,桑拿時代,都要刷牙,漱口水,先餵鲍,個的發佢濑喼仔春秋大夢,我都想濑喼仔,屌喼仔,實際的,中出要大妈,濑喼仔,買隻假閪喼仔濑,發夢濕鸠仔

引用:
原帖由 andy_2008 於 2023-7-17 13:16 發表 查看引用來源
預繳式打J, 一早便有, 例如充卡
買卡同机構,而你充值都唔会预期三個月用.同预约三個月後玩隻鸡就好完全唔同,我就唔信俾定錢预定一條囡打飛机

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-16 12:59 發表 查看引用來源
乜野料🙄你有你打大風,佢有佢開業👍💪呢個技C77排期约到10月😁✌️,重要先付定金才有得排😂真係细佬控制大腦細胞管不住😍
老作濕鸠仔,一睇張相就P圖,屌過咁多閪,仲沉迷打飛机?七

引用:
原帖由 voking 於 2023-7-19 02:27 發表 查看引用來源

我就吾敢啦。老人家,骨質疏鬆。好易坐輪爾過埋個幾年。
你就想坐輪椅,你瘫嘅

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-19 15:54 發表 查看引用來源

完美地解釋 PASS 呢個字點解
睇到完美P圖,就PASS

引用:
原帖由 voking 於 2023-7-19 23:57 發表 查看引用來源

近排時運高。睇吾到啲聞到棺材香既内容。
繼續杯割,無視。
我日日去咸記,就龍蝦对面大把棺材香聞唔同你條跛癱閪成日聞濑屎

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-20 02:29 發表 查看引用來源
对~香港地好多奇怪人,这里有四大贱人《大家自己估边四件》😂我吾歡迎这四人入我貼觀看,既然大家吾啱咀形,没 必要走入來收料,道不同不同吧。
继续Pass吧~ ...
你條狗就想,亂作大吹,無人笃爆

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-26 05:16 發表 查看引用來源
与客去雲南工作,在西双版纳酒吧叫女陪唱700,其後2000/4000,D女吾錯,也须要避查😅真的全阈也查😬
真係唔欢迎,因為篤爆你雲南2000/4000,乜囡,又话怕查
馬交賭場坐晒老虎机,青春無敌都係千五
去金池整件越南妹都係千八
老作狗閪

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-7-27 06:13 發表 查看引用來源
真係唔欢迎,因為篤爆你雲南2000/4000,乜囡,又话怕查
馬交賭場坐晒老虎机,青春無敌都係千五
去金池整件越南妹都係千八
老作狗閪
有的姊姊話HK大叔牛咁眼
睇囡咪過馬交
疫情前攞依的頭等100,而家170,尚要件牛姊陪验飛,
過去住以前凯悦,去哪兒511人仔,平,兼園林景,以前間葡飧红鹤正, ,次次都俾十楼無敌海景房,出入坐隔离新濠鋒
當然主力就睇甜心,甜心價1500到2000,叫唔起,去金池桑拿整件越南妹1800,就永利皇宫同美獅美高海玩

過去下午茶就賭场,晚飯金悦軒
翌早退房就行李放金獅美高梅,午飯食金獅嘅好鍋,上次端午食左過千有五十食券,但冇折扣,晚飯同友人一起,大家都執的,一起坐的士去港珠澳關口,佢返H K,我就係個度行好能遠過珠海關,空無人,後見有旅行团,過關後打的去粵海,携程租567港纸行政房,点知升级套房 ,住左两晚,蓮花路無左小天使,有足浴,正邪都有,食就金苑,翡翠冷鍋魚,如軒,去埋景山豬肉婆私房菜,最後试埋粵海旋轉飧廳自助午 退房走人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆