上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
1.0k  250.8k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-16 17:29 發表 查看引用來源
我試過係皇室假期過夜比鬼壓🙈
甘大件樹😂俾女鬼技師攪過?😂

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-16 17:37 發表 查看引用來源

我都'俾鬼責過'幾次,不過係喺酒店,雖然感覺到鬼嘅形像同動作好真實,但始終係半夢半醒,唔能夠肯定係來自超自然力量!
我上学時全中國~全欧州(南北極除)~東南亚大部份地区去過,一次冇遇上,反而陪我旅游女生酒店遇上《北海道也有》,但我在她旁反而冇見到有,次次一叫我鬼神就不見了,而且十幾年前家人包括工人姐姐在家遇上,我也不知道,不過好快搬離以免家中大小怕😂

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-5-17 07:21 發表 查看引用來源

技師話摸妹妹, 會發炎, 一般客不摸, 是真是假 ?
你條女有冇这样告诉你?拒绝你摸😂

引用:
原帖由 大地之汶哥 於 2023-5-17 08:18 發表 查看引用來源
睇番原來平安509人仔🥲🥲🥲原來機稅咁貴
正常價,人肉贵,只要有高清又全套係扺💪吾包開大😂

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-17 09:10 發表 查看引用來源

越反抗嘗試郁越痛,爭持咗分零鐘放棄,過一陣就郁得番!
下次去酒店不关全部燈,另外開著电视机就可以避免見鬼,我去旅游習慣🤣

引用:
原帖由 stc77777 於 2023-5-17 07:21 發表 查看引用來源

技師話摸妹妹, 會發炎, 一般客不摸, 是真是假 ?
呢D係所有囡囡吾想比你攪妹妹借囗,试问性玩具,例如震蛋~假九也入得洞,你隻手清洗乾淨就冇问题,因為人人指插,一日八個客插,8x365日=2920人指插,体息也最小2500人狂插,個西洞吾残吾阔就有鬼,幾年後一個拳头也隊得入洞,真係老公會投诉啦🤣

引用:
原帖由 estateman 於 2023-5-17 08:47 發表 查看引用來源

用口乃米吾發炎
我也想疫情前二件富臨年轻囡囡快点回深圳,一个被人包左,一个去左上海🙄佢地囗技一流💪❤️

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-17 11:15 發表 查看引用來源

我通常開住廁所燈掩埋門漏出微弱光瞓,其實我又唔係好怕污jo嘢,不過當然唔想遇到。一
通常吾夠刚陽才遇上🙄🤔

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-17 11:19 發表 查看引用來源

就算係揾食,係囡都唔想一日到黑俾人'挖呀挖呀挖.....'啦🤣,呢招只會用嚟留客!😏
我吾挖,只用手指代陽具插呀插~呀插到吱吱声😂佢又吾比我弟弟插佢,唯有甘玩😂

引用:
原帖由 大地之汶哥 於 2023-5-17 12:24 發表 查看引用來源

點為之高清?

333只係拉低罩,一開始啜係避
同埋我以為佢十指琴同漫遊後玩下音樂,點知又無
333的師兄話可指插,乃波~摸妹,乜野也可以除開大同69,你樣子係正常30多歲男生?定好克人憎樣?否则不会这样,可能333一入來,你問佢可否69/指插~咬波~亚支亚咗或講左什么得罪佢?D女扮上菜你不用问,只做就得,吾比你佢立刻講😂
高清=全脱光😂💪👏✌️

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆