上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
1.0k  247.2k

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-17 14:31 發表 查看引用來源

D囡睇人俾,就算係後生靚仔都唔一定有,佢地揸撚多過揸筷子,咩靚仔未見過?個客二話不說就指插佢地未必會避,反而見你斯斯文文有禮貌問得唔得,佢咪收埋起塊田囉,你估佢地為興趣,真係想開心share塊田出嚟俾人一日耕到黑咩 ...
对~我成日話好能靓~好能掛住佢,其實掛住佢鲜鲍和奶頭🤣😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-17 15:30 發表 查看引用來源
我最低限度要摸鮑魚,飲奶奶😂車輪,毒龍,全身漫遊我不在乎🤭
重有饮淫水好補身好重要,加上舌鑽洞好正❤️😍💪✌️👏

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-17 15:05 發表 查看引用來源

有得耕田一定會加分,冇我都可能會再约!😁
我现在差一个吞精年轻女技師😜😁👏✌️

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-17 16:29 發表 查看引用來源
要吞埋咁激,口裡放煙花加多下回魂嘯都已經夠爽😁
以前富臨年轻件樣又靓,隻眼望住你吞精好正😂食住鲍出特别High👏✌️😂往事只能回味,益左包佢條老😁

吾知道现在新富臨有冇吞精活动玩😂😁有就飛去🤣😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-17 17:52 發表 查看引用來源
好似換左老細,D女睇相都無以前咁得🤣
富臨的女去哂喜悦~平安~皇庭😂不過九成技C变哂20尾中女啦😂

引用:
原帖由 lwan3388 於 2023-5-17 23:19 發表 查看引用來源
各有所好,年記大鍾意中女😁
偶而玩27/28中女也可以接近,太前提樣靚服务好😁✌️

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-18 02:40 發表 查看引用來源
多謝師兄介紹,中女唔緊要,順眼就得,隨左升CUP,服務方面有無升埋級增值先🤤政府都成日鼓勵我們要自我增值😂
D女吾古惑己好,60分钟冇偷中😁

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-18 08:33 發表 查看引用來源

服務都有增值.......
可玩法式?係我又约😂✌️👏

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-18 11:48 發表 查看引用來源

增值到咩程度就唔講嘞,囡囡俾乜嘢個客好睇人,真係話唔埋.........可能只係以前俾得少我呢?😄
哈哈💪我去可以净楂波😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆