上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
1.0k  250.8k

引用:
原帖由 kennyice 於 2023-5-21 14:41 發表 查看引用來源
正爆啊!
技C收贵一定靓D,货品素質问题定價✌️

引用:
原帖由 kennyice 於 2023-5-21 14:46 發表 查看引用來源
嘩。。。真係有咁大对平安奶?
平安好多兇器大才殺人,一D不平安😂

引用:
原帖由 emau1 於 2023-5-22 22:15 發表 查看引用來源
最緊要

有鮑食
既機率
大唔大先
靓女机会率对生客幾乎O,中女易上手一些😂中女除非69我才考虑上中,否則丁緊佢😂我有幾件年轻鲜鲍食,在增加中😂✌️💪👍

今星期五放假三天,朋友带去福田新地方支持丨一下,回来報告一下💪

quote]原帖由 江湖小魚兒 於 2023-5-23 15:47 發表
妹妹磨棍都好幾次(飛鴻、香港河內),系怕甩晒啲牙麻煩,其他唔驚得咁多。 [/quote]
有医生看,玩囗交最好找手埸年青女,通常熟左才比你品玉,人年龄大牙纪大多甩💖

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-20 14:48 發表 查看引用來源
英豪五年前有三個红牌贵的靓D其中一个,另一个係小鸟依人,勝左冇執過人造人😂疫情下我還未约佢,免得又痴身😂馀下個個又高大又靚女又身材好,毛豆身型👍💪 ...
以前英豪8888好靓女,现在新8888有冇師兄上過😂

附件

引用:
原帖由 estateman 於 2023-5-24 12:14 發表 查看引用來源
C兄:深圳骨打完風未呀?
大家血濃於水~不會伤大家感情,深圳歡迎你💯💪👍

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-24 17:56 發表 查看引用來源

哈哈.......九哥都好有時事觸角!🤣👍🏻
事實如此👍 三年疫情下, 深圳冇左香港人 罗湖商業城 好似死城咁😥 現在通咗关💪💯 係時候 比来深圳打工人员慢慢過生活做好 生意,重攪乜鬼甘多😂试想深圳骨埸可以带旺好多行業~養活好多人💪

引用:
原帖由 estateman 於 2023-5-24 12:14 發表 查看引用來源
C兄:深圳骨打完風未呀?
放心去爽啦💪💯以前年年月月日日打風😂

引用:
原帖由 emau1 於 2023-5-24 23:56 發表 查看引用來源
我都係尋日先去完

真唔好彩
個jc做做下我
先話大而媽未清曬
佢話如果我唔信
可以比我睇下証實下

我話好丫
比我睇下

跟住佢搵紙巾
掃下佢下邊
跟住比張紙巾我睇下

果然,oh