上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
101  251.1k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-9 06:33 發表 查看引用來源
著衫吾好玩,冇引情願留港消费😂
留港消費但香港啲桑拿場消費貴兼冇後生技師.好懷念以前尖東間kobe桑拿

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-9 16:14 發表 查看引用來源
大Q把,平安~皇庭~喜悦~冰河等等全部高檔野😂
同一集團高檔野,較為就腳算係喜悦吧,近落馬州口岸

引用:
原帖由 estateman 於 2023-5-9 15:48 發表 查看引用來源

東棕泉有機起
聽幫襯過果D話
超過一千人仔以上
呢間係正骨邪按,所以機油費一定唔會平,而且東棕泉算係大場

引用:
原帖由 大地之汶哥 於 2023-5-9 19:43 發表 查看引用來源
想問友誼得唔得架?
佢大場比一舊,入房做一服務比一舊,再同女女私下傾增值再一舊錢,最尾小費??
定係入去一舊錢包晒
友誼啲美容師多中女,做個三百多推油服務可以起機,機油費二百至三百

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-9 20:13 發表 查看引用來源
除非佢高質模特兒身材~靚樣,否則吾值甘比,好多水會五百元25歲以下靓女己高清可以食鲍,点解甘0N9比甘多钱?
有啲師兄弟就係鍾意正骨邪按,各有所好.

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-9 22:23 發表 查看引用來源
刚刚泊好車,现回复你,九成想溝洗脚妹~美容妹多,贪佢表面乾淨😂
溝洗脚妹,美容妹不如溝採耳妹妹,起碼比洗脚妹,美容妹年輕.

陽光重開昨日去了看看有什麼轉變.下午二時左右到,竟然要登記証件.同前台個女接待員講同系金碧同芙蓉都不用,為何呢間要登記証件呢?佢話領導吩咐要登記証件.算,一場來到就登記吧.入到更衣室,看來比以前大了一點,沖涼格多了三格.入到大堂,也比以前大了一點.坐低點了飲料就有大堂採耳妹妹來問要不要做大堂項目,送兩個.由於趕時間關係,所以說下次啦.採耳妹妹穿白衫黑短裙,樣年輕清秀,下次一定搵佢做番兩個大堂.跟住同個男主任講入房,佢話要等下,所有技師上哂鐘.同佢拿了V7,佢就即時發了技師照來.看到有幾個都好正.等了差不多廿分鐘有個女主任來話可以上房.帶了我上閣仔啲房,房間同以前一樣又長又窄,兩張床擺放同以前一樣,咁就就梗系瞓系遠離房門個張啦.好快技師到,看來也年輕但瘦了一點,冇咩波波.按得也不錯.做服務時脫去上衣,褲脫到腳眼處.叫佢全脫佢話唔可以喎.服務都系嗰啲流程,最後咀住出火.走時落樓梯時見到個技師排板,早班只有8 個.

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-11 15:44 發表 查看引用來源
多謝師兄陽仔報告,睇相見到有幾條女都想試下,不過暫時未能放棄時光妹子😭價錢是否跟芺水,金碧一樣475人仔?
價錢490加15環保衫

引用:
原帖由 大地之汶哥 於 2023-5-11 18:37 發表 查看引用來源

未呀
香港都未試過
你只要去骨場一次就會知道所有流程,間間都一樣

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-5-12 17:40 發表 查看引用來源
羅湖兩間F.Y.又真係冇點聽過爆水管(係芙仔好多年前試過大走鬼,js走哂落街),夠硬淨
講起來富源咁多年真係沒聽過爆水管.呢間疫前都係半個主場,以前啲技師又後生又玩得,但而家啲技師舊人太多又冇咩新血,所以就算係鐵竇通關後都沒去過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆