上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
1.0k  250.8k

福田開左新埸,但是好保守,跌錢多😁囡囡靓也冇計😁

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-26 05:04 發表 查看引用來源
9師兄知唔知有無好場可以係皇崗口岸可以步行去15分鍾內😁
皇崗小去,以前因富臨封左去皇苑,福田现好多高檔桑拿又安全又靚,價錢贵多幾十而己😜💪

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-26 05:03 發表 查看引用來源
係啊,金泉灣感覺幾危險😁
轉埸玩,有冇去40楼?又高级地方💪皇岗坐的士去边也好方便💪呢件啱吾啱你心水?

附件

回Mancool四十楼我講好多次,你又冇在我貼出声又冇爬文,今次講下不为例,深圳皇庭V酒店 广东省深圳市福田区金田路2028号皇岗商务中心2号楼26-52层

引用:
原帖由 emau1 於 2023-5-26 23:26 發表 查看引用來源
這個女孩子
真的不錯

對波幾好
耳仔唔好睇
點解塊面咁尖呢

呢個
可以親佢小妹妹嗎
呢間D女有D富臨来,所以多老手技C,25以上多,鲍鱼要有牌試,而且高级地方,女寸D😜😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-27 05:34 發表 查看引用來源
皇苑水會好似執左未?價錢差幾十唔緊要,最緊要好玩🥳手作仔我已經覺得太悶,要玩D刺激D🤤
同感✌️😁刺激埸一定高危,其他高级埸熟人囡囡才可刺激,皇苑執左了。

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-27 05:36 發表 查看引用來源
40樓無去哦,睇相有D似陳凱琳🤭身型VERY GOOD,我鐘意🤤不過感覺呢張相有點假
今時今日十條九個女也p過,早二星期親眼见過另外一間水會666,好正下,未去試😁

引用:
原帖由 mancool 於 2023-5-27 10:07 發表 查看引用來源
多謝九哥哥
記得試完在此贴報告一下爽吾爽😁✌️😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-27 10:27 發表 查看引用來源
今時今日十條九個女也p過,早二星期親眼见過另外一間水會666,好正下,未去試😁
唉~遇上也冇用,一个月上班冇一星期,靚女真係寸,見過真人😍😍😍😍

附件

引用:
原帖由 emau1 於 2023-5-27 22:23 發表 查看引用來源
太瘦了

唔鐘意
绝对吾瘦,身型好標准,信我眼光,我揀女 好奄尖腥悶🤣😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆