上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
1.0k  250.9k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-28 03:56 發表 查看引用來源
大陸想玩咩都有啦😁五官有眼,耳,口,鼻,又有手,腳,胸,鮑魚,我鐘意玩果D都比較偏,一係就初入行既技師,雖然技術麻麻,但好多時都有服務驚喜🤤另一方面就鐘意技術高既技師,令你欲仙欲死,有時比扑野更爽😎 ...
对~有钱什么也有得玩,各取所需😂

引用:
原帖由 emau1 於 2023-5-28 23:02 發表 查看引用來源
.....我鐘意玩果D都比較偏......

羅湖c兄

即係乜呢
偏门多係男技c😂👍

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2023-5-29 09:30 發表 查看引用來源
當年最快吸引到女女方法
就是在房內用手機一齊看AV片
講開 Av片, 上次去皇庭,個技C做完Part1,就播AV片一起看,我立刻马上要佢熄机,真人吾看?看AV女?马上小佢😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-29 06:21 發表 查看引用來源
我最鐘意係骨場學煮餸,但唔係個個技師都願意一齊煮🤭最愛煮鮑魚浸海參呢味,首先將技師鮑魚捽到出晒水同埋放海參入35-40度迷你焗爐焗一焗,出到咁上下水就嘗試放海參入鮑魚裡面浸,如果成功就將海參和鮑魚混合磨擦,最後係鮑 ...
羅湖師兄玩嘢咩 😜呢D 嗰個麻甩佬嘅指定動作,偏乜叉嘢呀😂

Papayaclub

广东省深圳市罗湖区南湖路西钻石购物中心1层

附件

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-29 12:58 發表 查看引用來源
Papayaclub

广东省深圳市罗湖区南湖路西钻石购物中心1层
去酒吧喝完酒回酒店泡泡浴後醉醉地真軍特别爽😂👍🤗要揀特别乾淨的囡囡才可以做真軍大師,喝完呢D酒吾半醉有鬼,特別入High high👏💪

附件

引用:
原帖由 applesamsunglg 於 2023-5-29 15:05 發表 查看引用來源
播AV片做咩?皇庭只是飛機場吧?
哈哈~特别服务👏💪

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-29 16:06 發表 查看引用來源
試過一次,條女主動開比我睇,效果不錯🤭
看住個西入面研究己好過看片🤗😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-29 16:45 發表 查看引用來源
同技師一齊睇片都有另一種情趣既🤣
吾覺,浪费時間😂

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2023-5-29 17:11 發表 查看引用來源
當年可以挑起技師情欲
馬上入洞
當年幾多年前阈內?阈內未有AV片看年?代😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆