上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
1.0k  251.1k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-29 17:14 發表 查看引用來源
會唔會睇睇下比技師強姦左🤣比技師強姦都好好FEEL🤭
想多左😂技c日日被男人搅早己麻木😂

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-29 20:20 發表 查看引用來源

有D技師手機收埋有幾套AV,遇著個客起唔到頭/出唔到,就開俾客一路睇一路打.......羅湖兄係老手,應該屬後者!😄
绝对正確,不過上次件八号我都未除衫揸波己想播😂十足去時中爆房电视不停播AV😂

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-5-30 01:12 發表 查看引用來源
試過有jc按按吓突然話好想做,跟住除哂條褲騎上尼,插咗幾嘢我即刻推開佢,話突然咁激,感覺細佬頂唔順隨時出,唔敢繼續落去
又試過按完哂pt 1、2,條大波妹要我做加籐鷹,係都要我搞到佢出哂水,等佢到碇為止 ...
C hing 一定十足宋仲基甘靓仔👍👏

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2023-5-30 08:13 發表 查看引用來源
現在D技師已經昰熟手技師'揾錢至上
熟手技工重播AV片即是話條技C冇吸引力,不能引起男人性慾,Body和樣五能得😂有D女一见就想佔有佢😂🤣

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-5-30 11:09 發表 查看引用來源
冇辦法啦,無兔中出,唔知佢有冇暗病,萬一瀨嘢就大鑊,又如果佢中招搞到要落仔,變咗係我造孽,更加唔好,無謂幾分鐘歡愉,影響一生
我從來出来玩不喜欢戴套,好彩D女也好乾淨,上星期约呢件後生纯真靚女出来看电影~唱K跟著泡泡浴,真爽😂💪👍👏

附件

引用:
原帖由 applesamsunglg 於 2023-5-30 11:39 發表 查看引用來源
邊度識架, 條女睇落幾正
最衰香港架車冇大六牌,在深圳玩完要坐的士回酒店泡泡浴😂Papaya酒吧大把囡囡溝😂🤣💪

附件

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2023-5-30 08:11 發表 查看引用來源
當年D技師由鄉村出來'什麼也未見過'係好容易上手
同香港處女靓女甘易上手💪

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-30 13:48 發表 查看引用來源

中港車牌有得租,幫架戰車攪個啦.......😏
1/6可申请汽車北上💪👍

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-30 14:48 發表 查看引用來源
1/6可申请汽車北上💪👍
以後好方便💪👏

粵、港政府同意於今年六月一日上午九時開始接受合資格的香港私家車申請「港車北上」,並於七月一日零時起開始讓已獲批的香港私家車經港珠澳大橋(大橋)口岸往來香港與廣東省

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-30 16:52 發表 查看引用來源

叫用成球買個中港牌嗰D車主情何以堪?🤣
珠海牌好平,之前有客買港珠牌用不多半球入時候叫我買,我厭佢珠海不是深圳,所以冇入,現在跌價好勁😂晚D開另外一个關入深圳,近粉嶺叫乜?忘记了😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆