上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
1.0k  251.3k

引用:
原帖由 terrance107 於 2023-5-30 17:44 發表 查看引用來源
新開的蓮塘口岸  現時好多人過關
对莲塘口岸,國內周圍影快相机,我玩時又喝酒幾危險,不過可以在廣東省四處開車舆女伴遊走,颇自由開心快乐👏💪

附件

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-31 08:25 發表 查看引用來源

冇錯,機師揸撚多過揸筷子,有D連基本性知識都冇,以為唔中出就唔會染病或成孕,邊有绝對乾淨安全?

就算私有化咗我都照用套,假如中出完都要佢食番事後避孕藥,萬一中咗就算佢肯落仔,都係一條人命/罪孽,唔肯嘅話仲大鑊,責 ...
我同意你講法,但無論自己條女或不是,這麽多我也真軍大師,攪出人命就负责任😂💪👏而且我出去玩,無論网上交友或付款的囡囡也好乾淨,一次冇出事過😂💪👏

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-31 09:36 發表 查看引用來源
我同意你講法,但無論自己條女或不是,這麽多我也真軍大師,攪出人命就负责任😂💪👏而且我出去玩,無論网上交友或付款的囡囡也好乾淨,一次冇出事過😂💪👏 ...
本人绝对吾鼓吹真軍大師,出外玩記得要用安全套😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-27 00:21 發表 查看引用來源
回Mancool四十楼我講好多次,你又冇在我貼出声又冇爬文,今次講下不为例,深圳皇庭V酒店 广东省深圳市福田区金田路2028号皇岗商务中心2号楼26-52层
为超100K人数,现回RRRRR123123
微信 ID:  《只放12小時就删ID no. 》
你好似冇在此次吹過水,不要只做收益者,要分享給大家啊👏💪

附件

——手工 收费580港币 可以出2次  60分钟

大六中女技C來香港工作服務多過深圳😂

今晚足球冠军大战💪大家最佳揸住個球類物體來看😂

中午同客去福田新開埸,好安全,不開名免得又消防😂現開車去吃饭💪💯

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-31 12:21 發表 查看引用來源
为超100K人数,现回RRRRR123123
微信 ID:  《只放12小時就删ID no. 》
你好似冇在此次吹過水,不要只做收益者,要分享給大家啊👏💪
皇庭多係前富臨技C中女多,所以小去😂正常查消防多,上去40楼好烦😁

竞然经理问我边個同你講 嚴打😂究竞边個話才真?

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-1 19:48 發表 查看引用來源

邊有經理會認嚴打?爆哂水喉都係話內部裝修啦!🤣
不過芙蓉经理不会講大話, 不要杞人憂天啦,我去也高精吃鲍,嚴乜打呢😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆