上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
101  250.3k

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-7-1 10:42 發表 查看引用來源
係on 9仔至信,9流雞店,有咁好樣貌,同超勁身材女。
相信係照騙,有咁好樣貌同超勁身材都去高檔場上班啦

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-7-2 12:48 發表 查看引用來源
原帖由 九哥哥 於 2023-7-2 01:34 發表 查看引用來源

個個月提前一个月预约😂個個月提前一个月预约😂附件 mmexport ...
你真係好撚煩,放啲咁核突相來污染眾人眼睛.相信呢度除你之外冇人對大媽有興趣

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-7-2 18:03 發表 查看引用來源
原帖由 九哥哥 於 2023-7-2 12:03 發表 查看引用來源
Oh no她回覆我在老尖做 表錯七日情😂
https://cdn.188channel.com/VUVf8rIJZq7nmFpziQqZyssj5mY=/fit-in/640x640/https:/ ...
你真係好黑人憎,撩事鬥非.就係有你呢啲心理唔平行係度攪攪震,所以越來越少人入來討論區

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-2 21:31 發表 查看引用來源
人最悲慘就係給人們當透明不存在呢個世上,人世間最痛苦既事莫過於此😹不用理會佢,最近去邊度水會玩?
最近都係去月亮灣按下正骨,嚴打下冇咩興趣去機場

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-3 11:27 發表 查看引用來源
嚴打也人山人海去邪骨😂淨看隻脚己想约佢放我頭入她二腿之间😂想也興奮😁
so good, 可否pm告知邊個場同技師no.?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-3 12:32 發表 查看引用來源
再睇又好似28/9歲,大左小小😂
謝謝. 女女好有成熟美.

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-3 12:17 發表 查看引用來源
我也是午夜在IG网友看到未了解,要再查看😁,好似叫尊尚水會👏
上網查不到尊尚水會,只找到尊尚汇国际水疗会在福田

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-4 00:27 發表 查看引用來源
收到料尊尚得一个技c冇全果同磨棒係3333😁😂你去嘆一下💪
只知在福田,地址唔知,但知都唔會去住,嚴打期間無謂去高危地方

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-4 00:22 發表 查看引用來源
九龍灣今日直接清埸😂非常刺激💪👍😀🤗☺️😁
都打了成個月啦,真係唔知嚴打到幾時?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-4 12:11 發表 查看引用來源

吾打邊有油水食, 甘多年何來停過
嚴打唔關有冇油水食,開得邪場就一定疏通哂.年年都有三兩次嚴打,只係做場戲俾最高領導睇.通常嚴打都係一星期左右,但今次已差不多成個月,感覺上有點與前不同

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆