上一頁下一頁
發新話題

舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
122  250.3k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-26 00:54 發表 查看引用來源
福田開左新埸,但是好保守,跌錢多😁囡囡靓也冇計😁
9師兄知唔知有無好場可以係皇崗口岸可以步行去15分鍾內😁

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-26 11:03 發表 查看引用來源
皇崗小去,以前因富臨封左去皇苑,福田现好多高檔桑拿又安全又靚,價錢贵多幾十而己😜💪
皇苑水會好似執左未?價錢差幾十唔緊要,最緊要好玩🥳手作仔我已經覺得太悶,要玩D刺激D🤤

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-26 15:18 發表 查看引用來源
轉埸玩,有冇去40楼?又高级地方💪皇岗坐的士去边也好方便💪呢件啱吾啱你心水?
40樓無去哦,睇相有D似陳凱琳🤭身型VERY GOOD,我鐘意🤤不過感覺呢張相有點假

引用:
原帖由 emau1 於 2023-5-27 22:22 發表 查看引用來源
.......手作仔我已經覺得太悶.....

羅湖c兄
你又唔鍾意親小妹妹

真係唔知重有乜野可以玩了
大陸想玩咩都有啦😁五官有眼,耳,口,鼻,又有手,腳,胸,鮑魚,我鐘意玩果D都比較偏,一係就初入行既技師,雖然技術麻麻,但好多時都有服務驚喜🤤另一方面就鐘意技術高既技師,令你欲仙欲死,有時比扑野更爽😎

引用:
原帖由 emau1 於 2023-5-28 23:02 發表 查看引用來源
.....我鐘意玩果D都比較偏......

羅湖c兄

即係乜呢
我最鐘意係骨場學煮餸,但唔係個個技師都願意一齊煮🤭最愛煮鮑魚浸海參呢味,首先將技師鮑魚捽到出晒水同埋放海參入35-40度迷你焗爐焗一焗,出到咁上下水就嘗試放海參入鮑魚裡面浸,如果成功就將海參和鮑魚混合磨擦,最後係鮑魚面加上椰汁,大功告成😁

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2023-5-29 09:30 發表 查看引用來源
當年最快吸引到女女方法
就是在房內用手機一齊看AV片
試過一次,條女主動開比我睇,效果不錯🤭

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-29 16:19 發表 查看引用來源
看住個西入面研究己好過看片🤗😂
同技師一齊睇片都有另一種情趣既🤣

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2023-5-29 17:11 發表 查看引用來源
當年可以挑起技師情欲
馬上入洞
會唔會睇睇下比技師強姦左🤣比技師強姦都好好FEEL🤭

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-29 20:20 發表 查看引用來源

有D技師手機收埋有幾套AV,遇著個客起唔到頭/出唔到,就開俾客一路睇一路打.......羅湖兄係老手,應該屬後者!😄
哦,原來D咸片咁用既,我果次一入房骨都未揼佢就話比D好野我睇🤣我記得當時佢真係有幾套係電話度🤭

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-5-30 01:12 發表 查看引用來源
試過有jc按按吓突然話好想做,跟住除哂條褲騎上尼,插咗幾嘢我即刻推開佢,話突然咁激,感覺細佬頂唔順隨時出,唔敢繼續落去
又試過按完哂pt 1、2,條大波妹要我做加籐鷹,係都要我搞到佢出哂水,等佢到碇為止 ...
比人強奸感覺係咪怪怪地,好似唔知點咁🤭師兄算有定力,推開佢,我通常開始左就由佢繼續騎,騎到最後先推開佢🥲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆