上一頁下一頁
發新話題

你地覺得咩姿勢最誘人

收藏  |  訂閱
61  13.4k

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-2-7 11:27 發表 查看引用來源

上帝視角,由高空俯瞰眾生相,我佛慈悲,阿呢陀佛,enjoy enjoy。
整兩幅我佛慈悲先.

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-7 11:07 發表 查看引用來源
狗仔?😉
吓? 趴o係度果個姿勢?

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-7 12:56 發表 查看引用來源

吓? 趴o係度果個姿勢?
梗係用狗仔式插人啦!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-7 14:55 發表 查看引用來源
梗係用狗仔式插人啦!😉
要微微趷高個屁股, 好似有個cushion墊好舒服🤭

引用:
原帖由 sagax 於 2023-2-7 14:57 發表 查看引用來源
要微微趷高個屁股, 好似有個cushion墊好舒服🤭
師兄好有經驗喎!😉

?????

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-2-7 16:54 發表 查看引用來源

曹達華:萬佛朝宗!weeeee
哈哈!! 就出發去練肉女心經, WEE WANG WANG....

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-7 14:55 發表 查看引用來源
梗係用狗仔式插人啦!😉
哦... 之不過咁
首先'誘人' o既意思我覺得應該係o係對方其實仲未曾有咩mood之前, 因為見到一個畫面覺得好正所以興趣有反應
同埋當你o係人地後面插緊, 人地都睇唔到你, 咁又點誘人呢?

我形容一下我個人覺得, 最誘人o既畫面係裸睡中o既男人!
大致上就是咁的: 一個和暖o既下晝, 一個運動型滿身肌肉o既男性全身赤裸,
雙手舉起當枕頭咁放o係頭下面枕住訓晏覺, 啫啫當然有返咁上下size, 冇扯旗, 但都幾粗大,
差唔多就係咁囉, 冇開始搞o野, 只係見到人地o既身材同敏感部位然後自己開始想入非非
有衝動想去摸佢含佢或者整醒佢俾佢插 --- 仲未做但令人想做一d 行為, 呢個先叫做誘人囉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-8 07:16 發表 查看引用來源

哦... 之不過咁
首先'誘人' o既意思我覺得應該係o係對方其實仲未曾有咩mood之前, 因為見到一個畫面覺得好正所以興趣有反應
同埋當你o係人地後面插緊, 人地都睇唔到你, 咁又點誘人呢?

我形容一下我個人覺得,  ...
明白!咁如果著住under,show個形出嚟,會唔會都好誘人?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-8 07:42 發表 查看引用來源
明白!咁如果著住under,show個形出嚟,會唔會都好誘人?😉
Well 都會o既不過通常唔係under 係三角泳褲, 有彈性嘛所以一大舊o野現o左出o黎更sexy
講核突d, 我地一齊去游水果陣呢, 當然有認真鍛鍊即係各有各分開游o既時候,
但操練完畢都會玩吓hea 吓池邊擁抱kiss 吓咁囉, 係會有過o係泳池入面濕o既時候...

o係屋企我同佢都中意佢著鬆身o既孖煙通, 另類o既誘人囉雖然睇唔到
但伸手入去容易 同埋一扯旗o既話成支o野就幾乎伸到直咁滯嘛! 我中意咁樣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆