上一頁下一頁
發新話題

你地覺得咩姿勢最誘人

收藏  |  訂閱
61  13.4k

著條短褲
一除褲成枝硬棒棒彈出黎
引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-8 08:54 發表 查看引用來源

Well 都會o既不過通常唔係under 係三角泳褲, 有彈性嘛所以一大舊o野現o左出o黎更sexy
講核突d, 我地一齊去游水果陣呢, 當然有認真鍛鍊即係各有各分開游o既時候,
但操練完畢都會玩吓hea 吓池邊擁抱kiss 吓咁囉, ...

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-8 12:14 發表 查看引用來源

咁你有冇耐唔中裸睡益吓人?
得兜小膶腸, 又冇實的的嘅肌肉, 不過都會有唔只裸睡嘅裸露場面, 嚟緊出發去玩睇怕條褲要放埋一邊, 小膶腸要加油 !! 努力....奮鬥 !!

引用:
原帖由 咸濕褓姆賤嬰兒 於 2023-2-8 11:29 發表 查看引用來源

哈哈哈。。。。。
腳毛太多....搵啲火「譚」吓佢先, 再浸吓凍水....唔該!!

引用:
原帖由 88yes 於 2023-2-8 18:12 發表 查看引用來源
著條短褲
一除褲成枝硬棒棒彈出黎

哈哈哈哈 係會有咁o既畫面

想當年嘛, o岩o岩新相識果陣, 因為我同佢都係有運動健身習慣o既所以早就會一齊游水
o係泳池搞硬o左人佢話谷住好辛苦, 就順勢同佢談判條件
我話你想出o既話唔係唔得, 搵個家庭更衣室可以一齊入去o既我幫你含出o黎,
但係返去我要你好似對SP 咁樣打我屁股, 打完之後再插插

(將伴侶培育成捨得SM 佢女友o既策略之一 )

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-9 06:24 發表 查看引用來源

哈哈哈哈 係會有咁o既畫面

想當年嘛, o岩o岩新相識果陣, 因為我同佢都係有運動健身習慣o既所以早就會一齊游水
o係泳池搞硬o左人佢話谷住好辛苦, 就順勢同佢談判條件
我話你想出o既話唔係唔得, 搵個家庭更 ...
咁嘅條件,個個男人都接受啦!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-9 08:36 發表 查看引用來源
咁嘅條件,個個男人都接受啦!😉
No No No
係會有人唔接受o既
或者為o左有得俾人含應承o左先, 之後做唔到

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-9 09:20 發表 查看引用來源

No No No
係會有人唔接受o既
或者為o左有得俾人含應承o左先, 之後做唔到
唔通你試過?

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-9 09:23 發表 查看引用來源
唔通你試過?
exactly o既係冇, 但世上總有d 扮紳士扮好愛你o既男人囉
即係咁, 只不過係同佢搞o野狗仔式, 貪得意咁叫佢o係後面插緊果陣用手掌拍幾下女方o既屁股  
佢會懶係好愛惜你咁話咩做愛梗係要大家都舒服呀, 打到你痛我內心會比你更痛呢d 咁o既廢話
到頭來呢? 呢條友帶俾你o既傷害, 比任何形式o既折磨令你更痛

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-9 10:29 發表 查看引用來源

exactly o既係冇, 但世上總有d 扮紳士扮好愛你o既男人囉
即係咁, 只不過係同佢搞o野狗仔式, 貪得意咁叫佢o係後面插緊果陣用手掌拍幾下女方o既屁股  
佢會懶係好愛惜你咁話咩做愛梗係要大家都舒服呀, 打到你痛我內 ...
估唔到有人會唔打!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-9 10:44 發表 查看引用來源
估唔到有人會唔打!😂
呢d 其實先至唔係好男人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆