上一頁下一頁
發新話題

快閃po(end game)

收藏  |  訂閱
307  64.9k

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2023-2-6 23:34 發表 查看引用來源

明天放假咩?陪你食早餐吖😁
返工丫,邊有咁好命放假
就係因為近公司先book呢度

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2023-2-6 23:34 發表 查看引用來源
咁你地幾多人訓一張床?
7percent 你聽朝都無電啦
記得打去service counter 叫佢地morning call你
係諗住留10%電,而家諗緊玩到10%之後拎落前台叉,浸多次浴再睡前拉番個筋先落去拎番定係落街食個宵夜呢?不過大學站附近有咩食?

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-2-6 23:31 發表 查看引用來源
係公司掛住玩手機無叉電,走個陣又唔記得拎線
酒店又俾人借哂
距離我收起電話仲有7%,如果位師兄再唔出現,大家就無緣睇相la
可惜,如果依家拎到線比你就好啦

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-2-6 23:35 發表 查看引用來源
果次都係同女友沖完涼就禁佢埋玻璃到開戰⋯
對住玻璃大戰咗5回合⋯
抖吓⋯上番床再嚟過
😍😍😍
浴缸度有鏡,仲以為會沖完,等緊浸浴個陣黎一次tim
5次咁多?

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-2-6 23:40 發表 查看引用來源
係諗住留10%電,而家諗緊玩到10%之後拎落前台叉,浸多次浴再睡前拉番個筋先落去拎番定係落街食個宵夜呢?不過大學站附近有咩食?
去7仔租隻蛋义電有冇得諗?

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2023-2-6 23:48 發表 查看引用來源

去7仔租隻蛋义電有冇得諗?
要租酒店都有,只不過我覺得無需要姐
反正聽朝返公司叉都得

回覆 34# miyeebb 的帖子

係呀⋯對住玻璃窗好有feel⋯我地好少喺浴缸開戰😂同埋撞啱女友啱啱m完😅🤣😍

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-2-6 23:51 發表 查看引用來源
係呀⋯對住玻璃窗好有feel⋯我地好少喺浴缸開戰😂同埋撞啱女友啱啱m完😅🤣😍
日頭定夜晚先?日光日白而家好易俾人影,到時分分鐘俾人告

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-2-6 23:40 發表 查看引用來源
大學站附近咁荒蕪,應該無咩食喇,七仔叮野食可以諗諗

引用:
原帖由 miyeebb 於 2023-2-6 23:54 發表 查看引用來源
日頭定夜晚先?日光日白而家好易俾人影,到時分分鐘俾人告
夜晚熄晒燈去窗邊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆