北上打炮

收藏  |  訂閱
33  5.6k

北上打炮

打炮千祈唔好好似此套一百名嫖客偷錄成為其中一名
依套只是萬千其中一套,

而打炮形式係我三年多前,隻鸡除下,可以不不帶套(三年前內地打炮是不帶套,的鸡都喜欢,一日接十多個,十個不帶,幾個不帶对其保護不大,而偷錄視頻所見,不帶套通常分零鐘,帶套幾分鐘,

而最新偷錄視頻所見,的鸡打炮時兴只除半边褲,俾客玩同屌閪

請有最近去打炮C兄帖文講下,我死能,都会北上揾打炮妓死能磨閪,加錢濑閪

而快飧以前全除,同HK叫鸡一樣,現今怎樣

又老作。
知你老母做雞養你呢個梅毒撚啦。

引用:
原帖由 voking 於 2023-2-9 04:01 發表 查看引用來源
又老作。
知你老母做雞養你呢個梅毒撚啦。
老作跛猫閪,八樓係有開,三年半前己經轉左按腳,三百两個鐘,出亍一千?叫你老母唔使做鸡,佢做鸡都係有日俾我屌到,我做左死能,唔会有机会屌佢,叫佢死左條心,返屋企同你條老作跛癱猫閪坐多的蓮

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-2-9 07:18 發表 查看引用來源
老作跛猫閪,八樓係有開,三年半前己經轉左按腳,三百两個鐘,出亍一千?叫你老母唔使做鸡,佢做鸡都係有日俾我屌到,我做左死能,唔会有机会屌佢,叫佢死左條心,返屋企同你條老作跛癱猫閪坐多的蓮 ...
話你大話精真係冇錯。
你上八樓掙開你隻屎眼睇下係咪轉咗按腳!
我禽日先去完。
4人房最低消費人仔1580包DJ。女300坐台90分鐘。

大話精。而家有晒證明你一直老作。

原來你先係老作跛猫閪!

大家冇謂再徙時間睇呢個chowchau77 啲老作文章。
佢一路post,我一直踢爆佢。
佢淨係識老作。
一直話可以𨳒到天花龍鳳,而家又認死撚!

一直講大話呃大家!!!

引用:
原帖由 voking 於 2023-2-9 22:28 發表 查看引用來源
大家冇謂再徙時間睇呢個chowchau77 啲老作文章。
佢一路post,我一直踢爆佢。
佢淨係識老作。
一直話可以𨳒到天花龍鳳,而家又認死撚!

一直講大話呃大家!!! ...
我是大話精,我冇死能,我冇濑尿,我一陣北上屌閪,你老母繼續做鸡,,希望有日俾我屌到

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-2-10 03:50 發表 查看引用來源
我是大話精,我冇死能,我冇濑尿,我一陣北上屌閪,你老母繼續做鸡,,希望有日俾我屌到

同友去上水飲茶,做trade北上,跟住去玩,打炮 射米青
濑閪

留言 引用 編輯補充 精彩回帖

你上8樓行下先講啦。

大話精

諗深一層。原來你係隻貓分身。
兩個特點都係老作。
因梅毒上腦,精神分裂。自己係版面𨳒自己。
自己認錯意爲隻貓吾係你自己。

引用:
原帖由 voking 於 2023-2-11 03:42 發表 查看引用來源
諗深一層。原來你係隻貓分身。
兩個特點都係老作。
因梅毒上腦,精神分裂。自己係版面𨳒自己。
自己認錯意爲隻貓吾係你自己。
[table][tr][td]
沙咀8樓仲有開。300人仔兩個鐘。
出街面議。應過千。

老作跛猫閪,我上左羅湖,再一同做trade,上水
上深圳
過羅湖關口

成村人,要申報健康,都排左好能耐,跟住過羅湖做 埋trade的吧?
以前經常帶足囡時鐘維雅娜 酒店有trade去落馬洲,就上8樓,映埋相,這两日唔会上,過關健康申報來回排晒隊,排完成褲濕,又要換,麻能煩,羅湖村乜能都執,8樓,老作跛猫閪,我一路濑都拆你台,屌你老作跛猫癱閪

[/td][/tr][tr][td][size=0.85]下一頁

發表帖子

前往最後回覆