北上打炮

收藏  |  訂閱
33  5.6k

老作,偷人相當自己既。

大話精,收啦。

引用:
原帖由 voking 於 2023-2-11 19:55 發表 查看引用來源
老作,偷人相當自己既。

大話精,收啦。
有trade去落馬洲,就上8樓,映埋相,這两日唔会上,過關健康申報來回排晒隊,排完成褲濕,又要換,麻能煩,羅湖村乜能都執,8樓,老作跛猫閪,我一路濑都拆你台,屌你老作跛猫癱閪

老作,偷人相當自己既。

大話精,收啦

引用:
原帖由 voking 於 2023-2-13 03:43 發表 查看引用來源
老作,偷人相當自己既。

大話精,收啦
大話精,是你,老作跛癱猫閪分身,關都未去過

大話精,是你

👍👍👍👍 GOOD

引用:
原帖由 voking 於 2023-2-9 22:24 發表 查看引用來源

話你大話精真係冇錯。
你上八樓掙開你隻屎眼睇下係咪轉咗按腳!
我禽日先去完。
4人房最低消費人仔1580包DJ。女300坐台90分鐘。

大話精。而家有晒證明你一直老作。

原來你先係老作跛猫閪! ...

電梯直達[url=]
|
取消留言通知[/url]

今日自己做小trade,過羅湖有幾條幫補下,跟住長者免費梗地鉄,坐到石廈,行去新洲

望到占美飧室尚在,入新洲南亍,祠堂村 都有囡,埋巷仔 執件開心先 ,開完心,行去沙咀, ,去到今日主力八樓泉源,地下飧室依舊,在執拾預備重開,
見泉源由三年多前話由K轉K哥沐足又轉純K及同係六樓沐足一起招工重開, ,
直上八樓,但有開門但空無一人,

大話精,收啦

引用:
原帖由 voking 於 2023-2-9 22:24 發表 查看引用來源

話你大話精真係冇錯。
你上八樓掙開你隻屎眼睇下係咪轉咗按腳!
我禽日先去完。
4人房最低消費人仔1580包DJ。女300坐台90分鐘。

大話精。而家有晒證明你一直老作。

原來你先係老作跛猫閪! ...
直上八樓,

芯作跛猫閪一禽日去過一我就係一用假鸠插你

但有開門但空無一人,

致电周主任話佢地販量純K現正招工,会18号重開,後再巡咀咀沙尾東西村都乾乾淨淨,返新洲見有一人按足,就一试開心完去福田口岸人少很多,健康申報即行即過

[size=0.85] 其他選項 報告 評分   編輯 引用 回覆

jackli

發短訊

加為好友

[size=0.85]2#發表於 16 小時前  只看該作者

無套中出內射巷仔女  ?

[size=0.85] 其他選項 報告 評分   引用 回覆

老作,偷人相當自己既。

大話精,收啦

前往最後回覆