上一頁下一頁
發新話題

今日係試新bra~

收藏  |  訂閱
415  97.3k

引用:
原帖由 失常少女 於 2023-2-23 17:27 發表 查看引用來源
咁有好多女人都唔肯含嘅....
唉~嗚嗚嗚~

引用:
原帖由 失常少女 於 2023-2-23 20:05 發表 查看引用來源
咁就無咗好多樂趣lu~~
女人天職就係要令對手舒服🤣🤣🤣😆
可以互相享受既~

由細到大我都認為維繫長久感情...70%來自性生活.😆😆😆😆

引用:
原帖由 失常少女 於 2023-2-24 16:31 發表 查看引用來源
由細到大我都認為維繫長久感情...70%來自性生活.😆😆😆😆
係既~但學你話頭好多女仔都好多野接受唔到麻~

引用:
原帖由 hannya 於 2023-2-24 17:01 發表 查看引用來源

係既~但學你話頭好多女仔都好多野接受唔到麻~
含吹奶啜吞???慢慢調教啦...男女都係一啖沙糖一啖屎咁氹架啦

引用:
原帖由 失常少女 於 2023-2-24 17:25 發表 查看引用來源
含吹奶啜吞???慢慢調教啦...男女都係一啖沙糖一啖屎咁氹架啦
好多年啦!佢接受被舐,但係唔接受吹!咁都冇計!

引用:
原帖由 失常少女 於 2023-2-24 16:31 發表 查看引用來源
80%

回覆 126# hannya 的帖子

師兄...不要放大失去的....
話唔定阿嫂有其他女人床事無既野呢? 例如..特別敏感, 多水, 願意給你奶腳趾

其實每個女人都唔同既....
有D 特別喜歡狗仔式....因為望唔到對方...會特別淫蕩

少女講得不錯...維繫長久感情...新的來自性生活!!

引用:
原帖由 darrenlau 於 2023-2-25 09:37 發表 查看引用來源
師兄...不要放大失去的....
話唔定阿嫂有其他女人床事無既野呢? 例如..特別敏感, 多水, 願意給你奶腳趾

其實每個女人都唔同既....
有D 特別喜歡狗仔式....因為望唔到對方...會特別淫蕩

少女講得不錯...維繫長久感 ...
啱呀...我肯含..但我無水兼唔識噴...缺點呀...

Big波燙漾,仿似會破爸而出!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆