北上做trade,幫補打炮

收藏  |  訂閱
22  3.2k

北上做trade,幫補打炮

同友一陣去上水飲茶,做trade北上,跟住去玩,打炮

射米青

濑閪

又係到老作。原來係隻貓分身。

吾怪得冇篇文章係真既。

引用:
原帖由 voking 於 2023-2-11 03:44 發表 查看引用來源

吾怪得冇篇文章係真既。
[table][tr][td]
沙咀8樓仲有開。300人仔兩個鐘。
出街面議。應過千。

老作跛猫閪,我上左羅湖,再一同做trade,上水
上深圳
過羅湖關口

成村人,要申報健康,都排左好能耐,跟住過羅湖做 埋trade的吧?
以前經常帶足囡時鐘維雅娜 酒店有trade去落馬洲,就上8樓,映埋相,這两日唔会上,過關健康申報來回排晒隊,排完成褲濕,又要換,麻能煩,羅湖村乜能都執,8樓,老作跛猫閪,我一路濑都拆你台,屌你老作跛猫癱閪

[/td][/tr][tr][td][size=0.85]下一頁

發表帖子

引用:
原帖由 voking 於 2023-2-11 03:44 發表 查看引用來源

吾怪得冇篇文章係真既。
[table][tr][td]
沙咀8樓仲有開。300人仔兩個鐘。
出街面議。應過千。

老作跛猫閪,我上左羅湖,再一同做trade,上水
上深圳
過羅湖關口

成村人,要申報健康,都排左好能耐,跟住過羅湖做 埋trade的吧?
以前經常帶足囡時鐘維雅娜 酒店有trade去落馬洲,就上8樓,映埋相,這两日唔会上,過關健康申報來回排晒隊,排完成褲濕,又要換,麻能煩,羅湖村乜能都執,8樓,老作跛猫閪,我一路濑都拆你台,屌你老作跛猫癱閪

[/td][/tr][tr][td][size=0.85]下一頁

發表帖子

老作,偷人相當自己既。

大話精,收啦。

引用:
原帖由 voking 於 2023-2-11 19:55 發表 查看引用來源
老作,偷人相當自己既。

大話精,收啦。 是你
有trade去落馬洲,就上8樓,映埋相,這两日唔会上,過關健康申報來回排晒隊,排完成褲濕,又要換,麻能煩,羅湖村乜能都執,8樓,老作跛猫閪,我一路濑都拆你台,屌你老作跛猫癱閪

老作,偷人相當自己既。

大話精,收啦

引用:
原帖由 voking 於 2023-2-13 03:43 發表 查看引用來源
老作,偷人相當自己既。

大話精,收啦
老作,偷人相當自己既。

大話精,是你,老作跛癱猫閪分身,關都未去過

大話精,是你!

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-2-14 06:47 發表 查看引用來源
老作,偷人相當自己既。

大話精,是你,老作跛癱猫閪分身,關都未去過
直上八樓,但有開門但空無一人,

致电周主任話佢地販量純K現正招工,会18号重開,後再巡咀咀沙尾東西村都乾乾淨淨,返新洲見有一人按足,就一试開心完去福田口岸人少很多,健康申報即行即過

[size=0.85] 其他選項 報告 評分   編輯 引用 回覆

jackli

發短訊

加為好友

[size=0.85]2#發表於 16 小時前  只看該作者

無套中出內射巷仔女  ?

[size=0.85] 其他選項 報告 評分   引用 回覆

前往最後回覆