幼稚一問 : 中學雞時期 , 各位有 "幻想" 過SM D唔鐘意既女同學/MISS???

收藏  |  訂閱
31  9.5k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-13 14:04 發表 查看引用來源

有就梗會有o既, 某幾個毒男囉 唔敢中意班入面d 女同學果批
估o架咋! 事關都係間唔中佢出o黎巡果陣, 身邊總會有幾個一望落去就知係同類型o既男同學纏住人 ...
咁都正常嘅!你哋又唔睬人!😂

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-13 14:12 發表 查看引用來源
咁都正常嘅!你哋又唔睬人!😂
errr.... 呢層嘛...
又唔可以話唔睬, 當然咁亦唔可以話好熟好親近但有接觸o既時候我會同人傾計o架
我所謂o既果d 毒男都係外表比較薯, 內向, 唔識同異性交往, 但亦唔係一文不值o既
最明顯一樣o野係有自己o既專長例如話成績好, 缺點係通常比較孱弱, 所以好難會對人有性幻想啫

講返正題吧!
對女同學女miss 怕且係冇啦, 但對男同學係有過
已經係中六中七差唔多成年果陣啦, 自己雖然仲係處 但同齡o既男同學好多早就唔係啦
第一次絕大多數都係俾o左自己隻手 玩得好埋果d 會講所以大概都知道男人生理反應係咩一回事
於是會幻想過, 對象係自己介乎對佢有好感同暗戀之間果位人士,
中午食lunch o既時候, o係人流較少o既樓層 (每層都有男女廁o既) 對人出手或者出口,  
睇吓平時咁強大咁tough 既佢頂唔頂得住唔郁唔叫囉

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-2-12 16:37 發表 查看引用來源
小弟咁問得 , 就即係小弟 ... 拉 ^.^"
所以我中學雞果陣 , 性幻想對象(係咪女明星都好)
反而唔鐘意果 D , 仲多過鐘意果 D , 好似劉青雲太太  嘉欣BB
一直到千雪BB我都唔捨得J 佢地架 , 當佢地真.女神咁供奉 ^.^"

咁 ...
呢樣真係冇,幻想同女同學或者其他學校嘅女學生就有

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-14 07:49 發表 查看引用來源

errr.... 呢層嘛...
又唔可以話唔睬, 當然咁亦唔可以話好熟好親近但有接觸o既時候我會同人傾計o架
我所謂o既果d 毒男都係外表比較薯, 內向, 唔識同異性交往, 但亦唔係一文不值o既
最明顯一樣o野係有自己o既專 ...
幻想點會知佢頂唔頂得順!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-14 08:47 發表 查看引用來源
幻想點會知佢頂唔頂得順!😉
唔通要身體力行咩
俾人知道真係瘀到要自殺啦

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-14 12:13 發表 查看引用來源

唔通要身體力行咩
俾人知道真係瘀到要自殺啦
咁你點幻想都得架啦!😬

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-14 12:21 發表 查看引用來源
咁你點幻想都得架啦!😬
係咁o架啦, 幻想又唔駛錢o既, why not
不過係有"計劃/ 評估"過, 即係唔係單單諗吓就算果種幻想, 中六中七係好多group project/ presentation 之類o既功課,
又撞o岩係學校開放日更加多, 剛好有一單o野係同我當年一個半男女朋友關係o既男仔一齊做, 開心到我呢~~
評估o既就係, 我地週末果陣返去做project, 唔似返學日咁鬼多人, 入廁所同佢含o既可能性
但最終都係冇做到, 亦冇同佢正式拍拖更加冇上過床

你真叻仔, 我中學時仲係成舊飯咁. 都未知乜野叫sm.

我中學時代有個好靚嘅Miss成日會著裙同高踭鞋!個人又溫柔!
後嚟好似嫁左仲移民!

我初中果時都有個阿sir, 官仔骨骨斯文得o黎幾有型o既, 應該係30出頭 未至於暗戀佢但非常有好感
當然果個年紀o既我仲未接觸過更加講唔上喜歡sm, 但會prefer 俾佢罰
果陣學校仲有體罰, 自己又百厭成日都會俾人打手板, 我知佢禮拜幾當值,
日子唔o岩o既話會扮唔記得然後專登到佢當值果日先去受罰俾佢打我

前往最後回覆