幼稚一問 : 中學雞時期 , 各位有 "幻想" 過SM D唔鐘意既女同學/MISS???

收藏  |  訂閱
31  9.5k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-20 07:50 發表 查看引用來源
我初中果時都有個阿sir, 官仔骨骨斯文得o黎幾有型o既, 應該係30出頭 未至於暗戀佢但非常有好感
當然果個年紀o既我仲未接觸過更加講唔上喜歡sm, 但會prefer 俾佢罰
果陣學校仲有體罰, 自己又百厭成日都會俾人打 ...
原來-早已經有潛質!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-20 08:28 發表 查看引用來源
原來-早已經有潛質!😉
都唔關事, 只不過係借個機會去見吓人同人互動一下
想俾佢打手板只係base on 受罰已經無可避免, 一係今日去, 俾 A 老師罰或者扮唔記得o左聽日先去,
俾B 老師罰, 我選擇後者, 而唔會專登俾佢打多幾下
當時個system 係咁的, 犯o左事(上堂果陣又好小息lunch time俾人捉到又好), 小部份老師會當場處罰(通常係課堂),
其他o既多數會叫你小息去 xxx 打手板, 去到果度分幾條龍排隊, 視乎要打幾多籐
自己誠實囉, 兩籐就兩籐五籐就五籐, 明明係兩籐o既我亦唔會專登去排五籐果條隊
但遇著係靚仔呀sir 執籐條, 隻手會伸出d 伸直d 俾佢打咁解啫

阿sir 有講過o架, 即係慢慢佢都認得我, 話"乜又係你", "成日都有你份" 之類咁o既說話囉
無奈果陣入世未深, 平時好想同人傾計, 到人地真係同我講o野果陣我就淨係識得傻笑

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-20 10:03 發表 查看引用來源

想俾佢打手板只係base on 受罰已經無可避免, 一係今日去, 俾 A 老師罰或者扮唔記得o左聽日先去,
當時個sys ...
典型懷春少女!😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-2-20 10:06 發表 查看引用來源
典型懷春少女!😉
懷春少男咪又係咁

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-20 10:45 發表 查看引用來源

懷春少男咪又係咁
咁又係!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-20 10:03 發表 查看引用來源

當時個sys ...
咁 ... 有無幻想SIR "體罰" ... 去身體懲罰你??? ^.^

可能對女生來講好幼稚 , 但男仔好鐘意 FF呢D野
^.^"

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-2-20 13:13 發表 查看引用來源
咁 ... 有無幻想SIR "體罰" ... 去身體懲罰你??? ^.^

可能對女生來講好幼稚 , 但男仔好鐘意 FF呢D野
^.^"
身體懲罰?! 係咪即係插插插先?
我唔明o既一樣o野, 其實係點解你地會覺得一個女仔同係上床係懲罰囉...
第一次(破處)會痛呢樣o野容易理解, 但之後o既性行為就男女雙方都有快感o架嘛
我真係想像唔到你令一個人好舒服好high o既同時話你係罰緊佢呢個係咩概念
我之前講果d 係初中時候o既片段, 性幻想唔係話完全冇, 但未去到同學校老師有關咁天馬行空
同埋對於"懲罰"呢樣o野我o既理解都係好死板, 叫得做俾人罰, 就一定要係有痛苦o既

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-20 13:51 發表 查看引用來源

身體懲罰?! 係咪即係插插插先?
我唔明o既一樣o野, 其實係點解你地會覺得一個女仔同係上床係懲罰囉...
第一次(破處)會痛呢樣o野容易理解, 但之後o既性行為就男女雙方都有快感o架嘛
我真係想像唔到你令一個人好 ...
其實 ... 呢個真係唔可以怪我中二 ^.^"

廣東話既 "屌你老X"  "屌到你開花" , 或者最簡單既 "屌你" ,
就己經有恐嚇  侮辱  懲罰既意味 ...
其實甚至每一個語言都係咁 , 英文都係 "FXXX , FXXX" 聲
^.^"

至於點解 , 小弟就真係唔知 ...
但聽講過 , 有人話係因為從演化心理學 , 人係大猩猩既年代
部落主先有權交配 , 部落主就係打交打WIN晒其他成年男性
所以性交=征服=統治權 既象徵 ^.^"

我唸同 "男仔鐘意射擊遊戲 , 係射精既心理投射" 相同邏輯吧
^.^"

引用:
原帖由 代北集團 於 2023-2-20 20:59 發表 查看引用來源
至於點解 , 小弟就真係唔知 ...
但聽講過 , 有人話係因為從演化心理學 , 人係大猩猩既年代
部落主先有權交配 , 部落主就係打交打WIN晒其他成年男性
所以性交=征服=統治權 既象徵 ^.^"
呢part 好似明明地, 但亦只適用於男性夾硬o黎o既性行為囉
征服同統治, 因為始終女性都係被人進入自己身體嘛, 而且進入果方點都會興奮所以比較猴禽
心理上總會有少少恐懼, 要配合對方俾佢入, 就係順從/ 服從對方囉
前提係因為成件事都係應對方要求, 自己唔一定已經ready, 感覺唔一定會好受, 都逼自己去接受,
更加可以理解為覺得自己係屬於對方, 所有o野都以佢o既快樂為依歸

最終極o既征服, 我個人覺得係肛交
因為呢個畢竟都唔係性交該用o既地方, 唔suppose 係俾o野進入嘛
比前面個洞更要私人, 等於咁講, 親人熟人可以摸你塊面, 但要親到咩程度你先會容許呢個人伸隻手指挖你鼻孔
以前拍拖咁多個o既男朋友我再中意, 都無俾人搞過後面, 只有認定o左係呢生最愛, 願意嫁俾佢o既老公先俾佢肛交
完全忽略自己心中o既恐懼同尷尬, 任由對方o係自己身後做佢想做o既事, 更加就係因為對佢o既信任同服從囉

仲有更重要o既一點, 就係我係果種o係肛交之中完全感受唔同快感o既人
每一次都係由頭痛到尾, 俾後面俾人插純粹只係奉獻

回覆 29# 蛇貴妃 的帖子

妙哉,性是權力。極端的權力是出口變入口,而且很痛。

前往最後回覆