幼稚一問 : 中學雞時期 , 各位有 "幻想" 過SM D唔鐘意既女同學/MISS???

收藏  |  訂閱
8  9.5k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-13 11:50 發表 查看引用來源

好似好遠古時代o既事咁啦
果陣男同學o既校服褲嘛, 尤其是夏季比較薄好容易現形 d 人起o左個term 叫做 "現代(袋)"
中一中二science 科已經有 reproduction, 之後耐唔中有性教育講座,
搵社工主持果d 先 ...
咁早已經有呢啲幻想?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-13 12:16 發表 查看引用來源

果陣個社工姐姐我地大家都話佢姣 當然未必係事實啦
用返呢度o既術語, 上堂教o既只係中出, 因為係講緊有性繁殖嘛
社工講o既係安全問題, 用安全套梗係其中之一, 仲有就係其他形式o既比如口交, 其實都係性行為,  ...
唔怪之得你咁鐘意口爆!
咁果個社工姐姐乜嘢年紀?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-13 13:46 發表 查看引用來源

果陣印象中應該未足30, 最多都係31-32 卦, 高高瘦瘦雖然打扮比較樸素但本人幾靚
講到青春期問題果d 時候好似特別有心咁 有d 男同學專登問d 敏感d o既話題條友又真係會detail 咁答 ...
咁多唔多男同學鐘意佢?😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-13 14:04 發表 查看引用來源

有就梗會有o既, 某幾個毒男囉 唔敢中意班入面d 女同學果批
估o架咋! 事關都係間唔中佢出o黎巡果陣, 身邊總會有幾個一望落去就知係同類型o既男同學纏住人 ...
咁都正常嘅!你哋又唔睬人!😂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-14 07:49 發表 查看引用來源

errr.... 呢層嘛...
又唔可以話唔睬, 當然咁亦唔可以話好熟好親近但有接觸o既時候我會同人傾計o架
我所謂o既果d 毒男都係外表比較薯, 內向, 唔識同異性交往, 但亦唔係一文不值o既
最明顯一樣o野係有自己o既專 ...
幻想點會知佢頂唔頂得順!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-14 12:13 發表 查看引用來源

唔通要身體力行咩
俾人知道真係瘀到要自殺啦
咁你點幻想都得架啦!😬

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-20 07:50 發表 查看引用來源
我初中果時都有個阿sir, 官仔骨骨斯文得o黎幾有型o既, 應該係30出頭 未至於暗戀佢但非常有好感
當然果個年紀o既我仲未接觸過更加講唔上喜歡sm, 但會prefer 俾佢罰
果陣學校仲有體罰, 自己又百厭成日都會俾人打 ...
原來-早已經有潛質!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-20 10:03 發表 查看引用來源

都唔關事, 只不過係借個機會去見吓人同人互動一下
想俾佢打手板只係base on 受罰已經無可避免, 一係今日去, 俾 A 老師罰或者扮唔記得o左聽日先去,
俾B 老師罰, 我選擇後者, 而唔會專登俾佢打多幾下
當時個sys ...
典型懷春少女!😉

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-2-20 10:45 發表 查看引用來源

懷春少男咪又係咁
咁又係!😬

前往最後回覆