41 12345
上一頁下一頁
發新話題

深圳羅湖三日兩夜之旅

收藏  |  訂閱
40  187.0k

引用:
原帖由 sunally 於 2023-2-15 23:28 發表 查看引用來源

黃金水匯多人嗎?上星期去左向西夏威夷排左成晚都冇房
今日下午去了黃金水匯,大堂客不多,技師也不多,採耳妹妹得三個,美容師一個,都唔係以前嗰啲人.電腦又冇技師相睇.
因三年沒有去,張會員卡過了期,由於卡裡還有幾多錢下,同顏總幾經相討下張卡今日可以用,但下次就要充二千才可繼續使用.
舊相好採耳妹妹同美容師已轉場,而家諗緊都唔知仲去唔去好.

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-2-23 11:22 發表 查看引用來源

我在新美姿都有會員咭5000多元,聽講結業,如果開返,能夠用到,但要充值可以激活,我都會充,雖然相熟師傅走了,都會充值後,用完先講,反正我都會一星期在大陸按摩幾次
所以你剩餘有好多錢,如果比我還要多,更加要充,去用埋佢,就算剩餘20 ...
謝謝你的提議,黃金水匯張會員卡內的錢差不多一萬,所以我都會接納師兄提議下次上去充值,雖然我每星期只北上一次.

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-10 20:20 發表 查看引用來源

所以按一次夠了⋯⋯除非你想做兵🤣
其實按得好嘅技師好難遇到,通常唔係hae按就係唔夠力或用死力.所以我比較鍾意搵美容師做推油或熱石,因美容師力度較柔.

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-3-10 23:02 發表 查看引用來源
我都一樣,邊間美容師按得好?疫情之前去開黃金或月亮
我都係去開呢兩間.但上次下午去水匯,只得一個美容師.
所以上星期去了友誼,搵美容師做了個推油,還可以.

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-3-16 18:55 發表 查看引用來源
價錢加左幾多?依家周圍都貴左唔少
昨日去月亮灣,聽技師講今日會加價了

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-3-17 16:32 發表 查看引用來源

開關後好多場所都有優惠,三月初有部份場所,都開始回復原價,或者加價

月亮湾之前見到中式原價是158,但是做優惠,所有按摩項目都是統一收費158(包括208都係),可能現在收回正常價 ...
前日上房做香薰鬆腿時嗰香薰鬆腿師同我講話明日VIP房會加廿蚊一個鐘,由68加到88.
其他項目有冇加價就唔知.走時顧住投訴大堂服務員服務太差(按了呼叫鐘10分鐘都冇服務員來問下),忘了問大堂經理係唔係會加價

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-3-29 12:47 發表 查看引用來源

現在去新銀座過夜都要登記証件,聽說永美姿之前被封,連水森林都停了,最近都有開返,所以想按邪骨的要小心
據知深圳所有骨場(正/邪)過夜都要登記回鄉証

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-4-4 18:12 發表 查看引用來源
我去水雲間, 下午三點入場, 都要登記証件
上星期下午去月亮灣,前台問要唔要過夜,過夜就要登記証件.我話唔過夜,前台就放行,不用登記証件.
咩而家唔過夜都要登記証件呀?睇來真係嚴打中

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-4-7 09:48 發表 查看引用來源

星期一回港還是要申請健康碼,昨天4月6日,剛好通關後兩個月,真的不用健康碼了
可能復活節假期太多人北上,取消檢查健康碼可以加快疏導人群,加快過關時間

回覆 170# emau1 的帖子

係呀,我今日中午上去同晚上回港都係拿住手機想掃健康碼時個監察員都指示我走,根本都沒有掃碼

41 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆