深圳羅湖三日兩夜之旅

收藏  |  訂閱
23  188.2k

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-5-18 11:11 發表 查看引用來源

就係知道按摩的不會太後生,所以想找鬆腿的試下。
我都係用埋咭內的4000多元都不會再去了,因為我太多主場要去,分身不瑕
给幾十歲 骷髏骨亚婵按摩揮身不舒服,顶吾顺😁😂

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-18 16:56 發表 查看引用來源

正骨後生靚女點都唔及大媽阿嬋按得到位,按老正我buy大媽,最緊要唔好嚟個麻甩佬就得!😅
香港以前有20幾歲 陀地正骨妹😂大妈好抗距😂

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-7-20 10:03 發表 查看引用來源

早兩天按完返港,聽說至少有5間被查封,已知的是新銀座二樓,皇室假期,另外還有一間大場都停業,有冇師兄知道係邊間?
時光和40樓.羅湖C兄和我推介點名查

引用:
原帖由 emau1 於 2023-8-13 22:38 發表 查看引用來源
真係唔係貴
圍起都係大約300蚊港紙
中午餐定晚餐

唔知多唔多野食
彭年的野難食到嘔,去瑞吉食自助餐D野好食好正~有香港水準💪人均rmb600上次24/12帶富臨技師比佢去見識一下瑞吉平安夜自助餐,平安夜自助餐要1300一位,好彩抽獎抽中2張自助餐卷

附件

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-8-14 19:27 發表 查看引用來源
彭年50樓個風景靚啊, 仲識旋轉, 帶囡囡去一流
对,风景好靚💪👏~溝女一流😂👍前喜悦20幾歲部長😁👍带過佢去彭年吃自助餐吾知有冇人記得佢😆

附件

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-8-14 22:54 發表 查看引用來源

我也同過前平安Ellie主任去吃自助晚餐,吃完仲去皇室按摩.
男人乜嘢囡囡也玩,不過大六女子做邊行大部份也貪,真係玩下就算,千萬不要沉船😹你吃完自助餐重去按摩?應該係飲完紅洒吃完自助餐學我帶埋佢去酒店住,否則約佢出嚟做乜😹

引用:
原帖由 emau1 於 2023-8-15 00:12 發表 查看引用來源
我很贊同

你係口爆場識佢
佢都知你係乜路的人

當然大家玩得就玩
玩過就算
喜悦不是口爆埸,喜悅、富臨,平安、冰河係同一老闆😹,手作仔,我冇去口爆場,D技師溝下佢先同你乜嘢也玩,平時手作仔

引用:
原帖由 emau1 於 2023-8-15 00:09 發表 查看引用來源
似乎唔大波
富臨超大波個個上了佢屋企,玩完但吾啱我,正常波路,身材平均,夠高,我帶出街條女一定要有台型😹又不是只得一件😹

引用:
原帖由 voking 於 2023-9-8 02:41 發表 查看引用來源

後期吾閂燈係因爲有啲「好朋友」係度騷擾啲過夜客。
我幾個朋友先後都撞過,半夜去搵酒店再瞓。
所以要過夜我就吾會去新美姿。
深圳好多平酒店好多好朋友,我就全世界去旅遊未遇上,反而身邊另一半見到一叫我,我立刻找不到見不到,可能住西藏時看天葬 湯人 多😂見慣西藏施点樣完好冇缺,得骨頭再變碎連肉身喂鷹💪👍,所以我太刚
強😁

引用:
原帖由 emau1 於 2023-12-29 17:11 發表 查看引用來源
david師兄 請教下

如果喺大陸,我跌咗部手機

有人執咗 入咗我微信

去收付款,畀人掃二維碼 去找數

咁點算
有乜辦法可解救
只放一千在微信,另外 綁定國內銀行戶口,再付款要入銀行密碼才可以過錢😆

前往最後回覆