上一頁下一頁
發新話題

深圳羅湖三日兩夜之旅

收藏  |  訂閱
883  184.6k

引用:
原帖由 chanpaul 於 2024-3-9 17:37 發表 查看引用來源

師兄,有冇做過新銀座既鬆腿?我個日走時,見到有人做緊,我見技師雙手推得好入,唔知有冇劣棍玩下?收費都唔平98/50分鐘,
呢個項目唔係送既,要自費,唔知小費要幾多起步? ...
幾個月前,本來想試鬆腿,但是被技師推銷入房按兩個鐘,包小費好似係438,可能是另外一個推油項目(她們是專做鬆腿及推油項目)

真正鬆腿就未試過在大堂做,小費我估每鐘100元

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2024-3-9 19:03 發表 查看引用來源

幾個月前,本來想試鬆腿,但是被技師推銷入房按兩個鐘,包小費好似係438,可能是另外一個推油項目(她們是專做鬆腿及推油項目)

真正鬆腿就未試過在大堂做,小費我估每鐘100元 ...
倚!
RMB438
咁,應該湯左蛇了

鬆腿jc
是不是=按腳的師父?

引用:
原帖由 emau1 於 2024-3-9 22:48 發表 查看引用來源
倚!
RMB438
咁,應該湯左蛇了

鬆腿jc
是不是=按腳的師父?
應該是另外一個推油項目,不算是鬆腿
(她們是負責鬆腿的師傅)

按脚師傅不做鬆腿,只是做按脚

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2024-3-9 19:03 發表 查看引用來源

真正鬆腿就未試過在大堂做,小費我估每鐘100元 ...
之前你講過有個428包小費既推油,上五樓做既,係咪呢個?

引用:
原帖由 chanpaul 於 2024-3-10 15:03 發表 查看引用來源

之前你講過有個428包小費既推油,上五樓做既,係咪呢個?
上次鬆腿叫我入房按雙鐘,可能就是428這種,不是在五樓,在美容部隔離D區那些泰式床房間

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2024-3-10 16:54 發表 查看引用來源

上次鬆腿叫我入房按雙鐘,可能就是428這種,不是在五樓,在美容部隔離D區那些泰式床房間
438入房做,有冇高清同互動呢?

引用:
原帖由 chanpaul 於 2024-3-11 17:58 發表 查看引用來源
我估估

身痕坐好保守架

應該冇

引用:
原帖由 chanpaul 於 2024-3-11 17:58 發表 查看引用來源
不同邪骨場,我就冇了,可能不同師傅不一樣

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2024-3-11 23:57 發表 查看引用來源

呢個价冇互動咪等如鬼鼠机,直接鬼鼠算了

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2024-3-11 23:57 發表 查看引用來源

大衛c兄
我衣家係身痕坐按緊腳

想問下
你按腳,比幾多小費

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆