上一頁下一頁
發新話題

深圳羅湖三日兩夜之旅

收藏  |  訂閱
882  184.2k

引用:
原帖由 chanpaul 於 2023-3-15 18:11 發表 查看引用來源

之前唔知有冇撞個師兄呢
有可能㗎

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-3-15 14:55 發表 查看引用來源

從來不會加錢在房過夜,最多加鐘,按到可以在房間過夜為止,因我係骨精冇所謂,開關後試過連按7個鐘都冇問題
其實洪瑚生意一直唔錯,夜啲去嘅,好多時都要等房按摩,就算3月9日加價之後,都一樣咁多人,之前過年時間都可以星期六去,現在都係避過星期六呢啲高峰期,平時去好啲

回覆 102# DAVIDCHAN8688 的帖子

價錢加左幾多?依家周圍都貴左唔少

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-3-16 18:55 發表 查看引用來源
昨日去月亮灣,聽技師講今日會加價了

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-16 21:51 發表 查看引用來源

週末先去完已經覺得吾便宜
又加?

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-3-16 18:55 發表 查看引用來源
中式119加20即係139,加鐘59不變
玉石219加10元即係229

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-16 21:51 發表 查看引用來源

開關後好多場所都有優惠,三月初有部份場所,都開始回復原價,或者加價

月亮湾之前見到中式原價是158,但是做優惠,所有按摩項目都是統一收費158(包括208都係),可能現在收回正常價

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-16 22:05 發表 查看引用來源

週末先去完已經覺得吾便宜
又加?
請問師兄做什麼項目?是否統一收158 ?

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-3-17 16:32 發表 查看引用來源

開關後好多場所都有優惠,三月初有部份場所,都開始回復原價,或者加價

月亮湾之前見到中式原價是158,但是做優惠,所有按摩項目都是統一收費158(包括208都係),可能現在收回正常價 ...
過去七天,都是在大陸新銀座,洪瑚城,香江明珠各一天及DDS,而香港一天去康美堂,都未有時間去月亮灣享受特價優惠

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-3-17 16:35 發表 查看引用來源

請問師兄做什麼項目?是否統一收158 ?
按腳一次

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆