上一頁下一頁
發新話題

深圳羅湖三日兩夜之旅

收藏  |  訂閱
880  183.8k

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-3-17 16:32 發表 查看引用來源

開關後好多場所都有優惠,三月初有部份場所,都開始回復原價,或者加價

月亮湾之前見到中式原價是158,但是做優惠,所有按摩項目都是統一收費158(包括208都係),可能現在收回正常價 ...
前日上房做香薰鬆腿時嗰香薰鬆腿師同我講話明日VIP房會加廿蚊一個鐘,由68加到88.
其他項目有冇加價就唔知.走時顧住投訴大堂服務員服務太差(按了呼叫鐘10分鐘都冇服務員來問下),忘了問大堂經理係唔係會加價

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-17 17:35 發表 查看引用來源

按腳一次
師兄不是講緊月亮灣?不是月光城

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-3-17 20:48 發表 查看引用來源

師兄不是講緊月亮灣?不是月光城
月光城喎⋯⋯

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-17 19:46 發表 查看引用來源

前日上房做香薰鬆腿時嗰香薰鬆腿師同我講話明日VIP房會加廿蚊一個鐘,由68加到88.
其他項目有冇加價就唔知.走時顧住投訴大堂服務員服務太差(按了呼叫鐘10分鐘都冇服務員來問下),忘了問大堂經理係唔係會加價 ...
之前中式優惠價108做完,想加價168,維持了兩天,可能生意差,又做中式優惠價138

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-16 21:51 發表 查看引用來源

昨日去月亮灣,聽技師講今日會加價了
你寫住月亮灣,我以為你講月亮灣收費

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-3-17 21:07 發表 查看引用來源

你寫住月亮灣,我以為你講月亮灣收費
我去糸月光城
凌晨問我有房推油
218公司
技C150
睬佢都傻

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-17 21:20 發表 查看引用來源

我去糸月光城
凌晨問我有房推油
218公司
技C150
睬佢都傻
我見你回應另外一個師兄講緊去月亮灣,以為你也是去同一間,冇問題

我上次去月光城抓龍筋,用美團198,再加小費150

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-3-17 21:40 發表 查看引用來源

我見你回應另外一個師兄講緊去月亮灣,以為你也是去同一間,冇問題

我上次去月光城抓龍筋,用美團198,再加小費150
我見到餐牌有
糸米大媽劣L(上星期六晚見全部刀系長褲揸手袋)
至口吐白沫?

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-17 21:56 發表 查看引用來源

我見到餐牌有
糸米大媽劣L(上星期六晚見全部刀系長褲揸手袋)
至口吐白沫?
之前都有提過,只是不停按袋底,不按棍身,所以一次就夠

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-3-17 16:39 發表 查看引用來源

過去七天,都是在大陸新銀座,洪瑚城,香江明珠各一天及DDS,而香港一天去康美堂,都未有時間去月亮灣享受特價優惠
之前在微信群,有人話香江明珠有480,類似芙蓉嗰啲,但是原來只有428,439,沒有480,有冇師兄試過?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆