上一頁下一頁
發新話題

深圳羅湖三日兩夜之旅

收藏  |  訂閱
880  183.5k

回覆 5# DAVIDCHAN8688 的帖子

聖淘沙上年已經執左,我都想揾間静D既埸

香江明珠 開番未呀 ?  現在幾錢三粒鐘呀

引用:
原帖由 sunally 於 2023-2-15 09:36 發表 聖淘沙上年已經執左,我都想揾間静D既埸
師兄收到,Thanks

引用:
原帖由 jackli 於 2023-2-15 12:24 發表 查看引用來源
香江明珠 開番未呀 ?  現在幾錢三粒鐘呀
開返了,好似中式雙鐘109,加鐘50左右

聖淘沙個埸改左做公寓, 香江明珠一直都有營業, 生意很好(好受基友歡迎)
新銀座做特價108中式 水之源仍未開, 黃金水匯營業中

引用:
原帖由 RL1008 於 2023-2-15 22:29 發表 查看引用來源
聖淘沙個埸改左做公寓, 香江明珠一直都有營業, 生意很好(好受基友歡迎)
原來水之源仲未結業

引用:
原帖由 RL1008 於 2023-2-15 22:29 發表 查看引用來源
黃金水匯多人嗎?上星期去左向西夏威夷排左成晚都冇房

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-2-13 17:28 發表 查看引用來源
上次在某師兄的帖內,講過下5日4夜去過的場所後,今次自己出返個內地夜遊新帖先。

2月6日取消了返大陸的所有限制後,所以這個星期五、六、日,明顯街上及我去的骨場,多了好多人,尤其是東門步行街,同兩星期前差天共地,因我從佳寧 ...
昨天又去了三日兩夜回來,
晚上時間:
一晚新銀座,一晚洪瑚城,
新銀座儲值咭可以用返,但是按摩券同餐飲券,暫時不能用,可能遲些啩,中泰按摩雙鐘優惠價100分鐘109元,加鐘跟原價68元,7天優惠延長至二月尾。
下午時間:
一天做DDS(生物電)
一天去試了另外一個抓龍筋,手法類似香港根骶,收費又貴,又係冇下次,都是我香港主場做根骶好過。

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-2-15 13:54 發表 查看引用來源

開返了,好似中式雙鐘109,加鐘50左右
更正返:中泰按摩雙鐘90分鐘118元,加鐘40元,比新銀座貴9元,少了10分鐘,之前是120分鐘,變相加價,新銀座正價是168,所以現在優惠價是最抵玩,而且新銀座裝修同環境都比香江明珠好很多

引用:
原帖由 sunally 於 2023-2-15 23:28 發表 查看引用來源

黃金水匯多人嗎?上星期去左向西夏威夷排左成晚都冇房
今日下午去了黃金水匯,大堂客不多,技師也不多,採耳妹妹得三個,美容師一個,都唔係以前嗰啲人.電腦又冇技師相睇.
因三年沒有去,張會員卡過了期,由於卡裡還有幾多錢下,同顏總幾經相討下張卡今日可以用,但下次就要充二千才可繼續使用.
舊相好採耳妹妹同美容師已轉場,而家諗緊都唔知仲去唔去好.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆