上一頁下一頁
發新話題

深圳羅湖三日兩夜之旅

收藏  |  訂閱
891  187.0k

引用:
原帖由 emau1 於 2023-5-12 23:12 發表 查看引用來源
不是

係兩間場來的
明白。

最近去過新銀座 2 次, 保健 100 分鐘,188 + 150 小費, 大媽級技師。

428 全包 70 分鐘就稍為後生

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-18 11:20 發表 查看引用來源
给幾十歲 骷髏骨亚婵按摩揮身不舒服,顶吾顺😁😂
正骨後生靚女點都唔及大媽阿嬋按得到位,按老正我buy大媽,最緊要唔好嚟個麻甩佬就得!😅

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-18 16:56 發表 查看引用來源

正骨後生靚女點都唔及大媽阿嬋按得到位,按老正我buy大媽,最緊要唔好嚟個麻甩佬就得!😅
香港以前有20幾歲 陀地正骨妹😂大妈好抗距😂

引用:
原帖由 酒店失控 於 2023-5-18 16:38 發表 查看引用來源

明白。

最近去過新銀座 2 次, 保健 100 分鐘,188 + 150 小費, 大媽級技師。

428 全包 70 分鐘就稍為後生
請問
..... 428 全包 70 分鐘就稍為後生......
是否一定包埋起機嗎?

引用:
原帖由 emau1 於 2023-5-18 23:56 發表 查看引用來源
請問
是否一定包埋起機嗎?
肥服務員話包, 但有冇得摸及其他佢就唔回答我

引用:
原帖由 RL1008 於 2023-5-19 00:04 發表 查看引用來源

肥服務員話包, 但有冇得摸及其他佢就唔回答我
428 即係包起機

你咁問又好難答你的

引用:
原帖由 emau1 於 2023-5-19 00:09 發表 查看引用來源
咁 428 即係包起機

你咁問又好難答你的
床尾機咪衰過大媽揼完出火

引用:
原帖由 emau1 於 2023-5-18 23:56 發表 查看引用來源
請問
是否一定包埋起機嗎?
是的。

我反而喜歡去月光城大媽按韓式, 個別按得到位, 唔包 HJ,保健。

不過冇乜裝修, 要泰式房先稍為好些。

引用:
原帖由 酒店失控 於 2023-5-19 08:50 發表 查看引用來源
我反而喜歡去月光城大媽按韓式, 個別按得到位, 唔包 HJ,保健。

不過冇乜裝修, 要泰式房先稍為好些。
月光城試過好一般,保健都係留返香港做

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆