上一頁下一頁
發新話題

深圳羅湖三日兩夜之旅

收藏  |  訂閱
880  183.0k

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-2-22 23:41 發表 查看引用來源

今日下午去了黃金水匯,大堂客不多,技師也不多,採耳妹妹得三個,美容師一個,都唔係以前嗰啲人.電腦又冇技師相睇.
因三年沒有去,張會員卡過了期,由於卡裡還有幾多錢下,同顏總幾經相討下張卡今日可以用,但下次就要充二 ...
多年前有相熟師傅去了黃金水汇,做了兩年左右,我都有跟著她去這場,她走了之後就冇再去

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-2-22 23:41 發表 查看引用來源

今日下午去了黃金水匯,大堂客不多,技師也不多,採耳妹妹得三個,美容師一個,都唔係以前嗰啲人.電腦又冇技師相睇.
因三年沒有去,張會員卡過了期,由於卡裡還有幾多錢下,同顏總幾經相討下張卡今日可以用,但下次就要充二 ...
我在新美姿都有會員咭5000多元,聽講結業,如果開返,能夠用到,但要充值可以激活,我都會充,雖然相熟師傅走了,都會充值後,用完先講,反正我都會一星期在大陸按摩幾次
所以你剩餘有好多錢,如果比我還要多,更加要充,去用埋佢,就算剩餘2000當打個5折,剩餘1000當是66折,都好過浪費佢,除非少返或冇時間返大陸

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-2-23 11:18 發表 查看引用來源

多年前有相熟師傅去了黃金水汇,做了兩年左右,我都有跟著她去這場,她走了之後就冇再去
老總顏莉敏,我都有她的微信,還有寫著黄金水汇,我估都仲有開,但估唔到現在咁少客人同技師,可能開返了不久,遲啲應該會多返啲

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-2-23 11:22 發表 查看引用來源

我在新美姿都有會員咭5000多元,聽講結業,如果開返,能夠用到,但要充值可以激活,我都會充,雖然相熟師傅走了,都會充值後,用完先講,反正我都會一星期在大陸按摩幾次
所以你剩餘有好多錢,如果比我還要多,更加要充,去用埋佢,就算剩餘20 ...
謝謝你的提議,黃金水匯張會員卡內的錢差不多一萬,所以我都會接納師兄提議下次上去充值,雖然我每星期只北上一次.

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-2-23 12:00 發表 查看引用來源

謝謝你的提議,黃金水匯張會員卡內的錢差不多一萬,所以我都會接納師兄提議下次上去充值,雖然我每星期只北上一次.
師兄別客氣!
既然會員咭有10000咁多,有理冇理都激活咗先,趁現在通關不久,太多數場都可以畀你繼續用,如新銀座都可以,只是這要你加錢激活,如果新美姿可以激活後才可以用,我都會接受
現在不激活佢,怕遲啲又改變,不可以用就嘥咗一皮嘢

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-2-23 12:53 發表 查看引用來源

師兄別客氣!
既然會員咭有10000咁多,有理冇理都激活咗先,趁現在通關不久,太多數場都可以畀你繼續用,如新銀座都可以,只是這要你加錢激活,如果新美姿可以激活後才可以用,我都會接受
現在不激活佢,怕遲啲又改變,不可以用就嘥咗 ...
東方泳泉我都有會員咭,差不多有3000,但是結業了,變咗酒店,旗下的新都,泳康等都執埋,老闆陳總都返去了廣州養豬,咁3000元就報銷了

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-2-22 01:07 發表 查看引用來源

昨天又去了三日兩夜回來,
晚上時間:
一晚新銀座,一晚洪瑚城,
新銀座儲值咭可以用返,但是按摩券同餐飲券,暫時不能用,可能遲些啩,中泰按摩雙鐘優惠價100分鐘109元,加鐘跟原價68元,7天優惠延長至二月尾。
下午時間:
一天做DDS(生 ...
師兄,新銀座你有冇相熟技師推介,我的熟的技師唔知有冇回流

引用:
原帖由 chanpaul 於 2023-2-23 14:50 發表 查看引用來源
師兄,新銀座你有冇相熟技師推介,我的熟的技師唔知有冇回流
師兄是否受力,如果受力的話就唔啱你,我都受力,所以只有香港康美堂師傅,大陸洪瑚城我的相熟師傅,才按得動我
雖然我是骨精,我每星期在大陸三日兩夜,不止按一次摩,所以都會做DDS,可以通下經絡,排濕排風,有時會揾一啲温柔手法去舒緩一下
新銀座呢個師傅是由東方聖泉幫襯兩年多,再轉去新銀座半年有多,跟著疫情就封關,相隔三年多,現在開返,當然要捧場,佢嘅温柔手法都可以按得舒服

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-2-23 15:55 發表 查看引用來源

師兄是否受力,如果受力的話就唔啱你,我都受力,所以只有香港康美堂師傅,大陸洪瑚城我的相熟師傅,才按得動我
雖然我是骨精,我每星期在大陸三日兩夜,不止按一次摩,所以都會做DDS,可以通下經絡,排濕排風,有時會揾一啲温柔手法去舒 ...
當然我定期揾的按摩師傅,顏值要有返咁上下(個人眼光認為),技術當然要掂,不然的話我都只會偶然揾下,也不會長期幫襯啦!

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-2-22 01:15 發表 查看引用來源

更正返:中泰按摩雙鐘90分鐘118元,加鐘40元,比新銀座貴9元,少了10分鐘,之前是120分鐘,變相加價,新銀座正價是168,所以現在優惠價是最抵玩,而且新銀座裝修同環境都比香江明珠好很多 ...
昨晚去今早返,又去了香江明珠試下,按三個中式可以過夜,原來幾年前去過之後,都裝修過,環境不算太差
埋單時話會員咭可以扣小費,之前是不能扣小費,我都有會員咭,不過剩餘不多,就充返幾千

會員咭頭幾個價目以下:
2000   送300
3000   送500
5000   送1000
其它價的冇去留意,因為不是經常去呢間,也不會充太多

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆