上一頁下一頁
發新話題

深圳羅湖三日兩夜之旅

收藏  |  訂閱
880  183.0k

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-2-23 15:55 發表 查看引用來源

師兄是否受力,如果受力的話就唔啱你,我都受力,所以只有香港康美堂師傅,大陸洪瑚城我的相熟師傅,才按得動我
雖然我是骨精,我每星期在大陸三日兩夜,不止按一次摩,所以都會做DDS,可以通下經絡,排濕排風,有時會揾一啲温柔手法去舒 ...
新銀座呢個師傅是由東方聖泉幫襯兩年多,再轉去新銀座半年有多,跟著疫情就封關,相隔三年多,.........

我之前身痕坐的相熟jc
都係東方聖泉轉過去做的

不過,佢因為新冠疫情
返左安輝老家
應該唔回歸了

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-2-23 11:22 發表 查看引用來源

我在新美姿都有會員咭5000多元,聽講結業,如果開返,能夠用到,但要充值可以激活,我都會充,雖然相熟師傅走了,都會充值後,用完先講,反正我都會一星期在大陸按摩幾次
所以你剩餘有好多錢,如果比我還要多,更加要充,去用埋佢,就算剩餘20 ...
好消息!聽講新美姿正在裝修,可能在4月開返,咁就好啦,我的儲值咭可以用了

引用:
原帖由 emau1 於 2023-2-26 23:03 發表 查看引用來源
新銀座呢個師傅是由東方聖泉幫襯兩年多,再轉去新銀座半年有多,跟著疫情就封關,相隔三年多,.........

我之前身痕坐的相熟jc
都係東方聖泉轉過去做的

不過,佢因為新冠疫情
返左安輝老家
應該唔回歸了 ...
我都知道有另外一個師傅由東方聖泉轉去新銀座,可能是同一個人,也是回了老家

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-2-24 16:57 發表 查看引用來源

昨晚去今早返,又去了香江明珠試下,按三個中式可以過夜,原來幾年前去過之後,都裝修過,環境不算太差
埋單時話會員咭可以扣小費,之前是不能扣小費,我都有會員咭,不過剩餘不多,就充返幾千

會員咭頭幾個價目以下:
2000   送300
30 ...
呢七天剛完成了大陸三日兩夜,一日一夜及香港主場,四次都是正骨,未有時間去試邪骨,真係要揾日試下

我有個新美姿相熟技師, 轉左去合合養生做, 但呢間野幾貴, 唔想去

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-4 15:05 發表 查看引用來源
我有個新美姿相熟技師, 轉左去合合養生做, 但呢間野幾貴, 唔想去
合合係邊度?收費如何?

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-3-4 15:13 發表 查看引用來源

合合係邊度?收費如何?
在嘉賓路, 黃金海岸邪對面, 按腳189連小費, 中式239連小費
包房的, 有電影睇

回覆 37# raymond88 的帖子

什麼項目會有鬼鼠嘢呢?

回覆 37# raymond88 的帖子

有冇劏蛇項目?或其他

合合養生正骨來的, 無野玩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆