上一頁下一頁
發新話題

深圳羅湖三日兩夜之旅

收藏  |  訂閱
880  183.4k

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-4 15:32 發表 查看引用來源
在嘉賓路, 黃金海岸邪對面, 按腳189連小費, 中式239連小費
包房的, 有電影睇
對面只知道有月亮灣,唔覺呢間,下次行過去睇下
早幾天經過月亮灣,見到中式按摩158元90分鐘,現在做緊優惠所有按摩項目都158,有冇師兄試過?

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-3-4 17:19 發表 查看引用來源

對面只知道有月亮灣,唔覺呢間,下次行過去睇下
早幾天經過月亮灣,見到中式按摩158元90分鐘,現在做緊優惠所有按摩項目都158,有冇師兄試過?
唔係月亮灣果邊, 係彭年酒店果邊

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-3-4 14:55 發表 查看引用來源

我都知道有另外一個師傅由東方聖泉轉去新銀座,可能是同一個人,也是回了老家
c兄你有去新美姿咩
自從佢改裝左,攪到休息大堂迫到死
我就冇去了

我身痕坐那個相熟jc
安輝人泥的,叫呀平
大媽泥的
應該唔係你果個

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-4 19:03 發表 查看引用來源
收到,唔該師兄

引用:
原帖由 emau1 於 2023-3-4 22:51 發表 查看引用來源
c兄你有去新美姿咩
自從佢改裝左,攪到休息大堂迫到死
我就冇去了

我身痕坐那個相熟jc
安輝人泥的,叫呀平
大媽泥的
應該唔係你果個
封關前都一直有去,都是相熟師傅去了這間我才去,不過冇在這間過夜

我所講的另外一個也是大媽,是客家人

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-3-4 23:08 發表 查看引用來源

封關前都一直有去,都是相熟師傅去了這間我才去,不過冇在這間過夜

我所講的另外一個也是大媽,是客家人
好彩你冇係呢間過夜,我幾個朋有都撞過。

引用:
原帖由 voking 於 2023-3-4 23:55 發表 查看引用來源

好彩你冇係呢間過夜,我幾個朋有都撞過。
因為我之前要去三個主場,兩晚只能在兩間過夜,呢間在最後一天去按,按完就返香港,好在冇過夜,多年前在金源我都撞過一次

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-4 19:03 發表 查看引用來源
果間唔係深豪咩? 唔多覺有一間叫合合

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-3-6 09:22 發表 查看引用來源

果間唔係深豪咩? 唔多覺有一間叫合合
深濠執左笠啦, 變左合合養生

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-6 10:23 發表 查看引用來源
深濠執左笠啦, 變左合合養生
又改斜歸正. 3年後再過來發覺好多變左酒店, 又好多停業, 又有好多改斜歸正. K就變量販.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆