上一頁下一頁
發新話題

深圳羅湖三日兩夜之旅

收藏  |  訂閱
880  183.4k

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-6 10:23 發表 查看引用來源
深濠執左笠啦, 變左合合養生
哦!原來是在深濠的位置,Thx

引用:
原帖由 RL1008 於 2023-2-15 22:29 發表 查看引用來源
聖淘沙個埸改左做公寓, 香江明珠一直都有營業, 生意很好(好受基友歡迎)
新銀座做特價108中式 水之源仍未開, 黃金水匯營業中
內部6號出通告: 新銀座特價做到3月10日早上八時

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-2-24 16:57 發表 查看引用來源

昨晚去今早返,又去了香江明珠試下,按三個中式可以過夜,原來幾年前去過之後,都裝修過,環境不算太差
埋單時話會員咭可以扣小費,之前是不能扣小費,我都有會員咭,不過剩餘不多,就充返幾千

會員咭頭幾個價目以下:
2000   送300
30 ...
昨天又一日一夜去了香江明珠,原來有一個項目,收費480,在四樓做的,有冇師兄試過?

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-3-8 18:48 發表 查看引用來源

內部6號出通告: 新銀座特價做到3月10日早上八時
今日相熟技師都有通知我,不過我唔想再搵佢,三年冇搵佢,上星期再搵,
可能真係太熟,完全冇認真正按過,就同我邪按,小費300,之後同佢食飯,加埋佢家姐,又3xx
重點係冇正按過

引用:
原帖由 chanpaul 於 2023-3-10 15:11 發表 查看引用來源

今日相熟技師都有通知我,不過我唔想再搵佢,三年冇搵佢,上星期再搵,
可能真係太熟,完全冇認真正按過,就同我邪按,小費300,之後同佢食飯,加埋佢家姐,又3xx
重點係冇正按過 ...
呢類叫吾熟吾食😂

引用:
原帖由 chanpaul 於 2023-3-10 15:11 發表 查看引用來源

重點係冇正按過 ...
下次叫埋準外母外父出嚟食飯🤣

引用:

重點係冇正按過 ...
你相熟技師都有返新銀座開工,小費300是按多長時間,邪按即是有hj?

引用:

重點係冇正按過 ...
其實相熟師傅,如果熟了就hea按,我就會慢慢疏遠,少去找佢

我都係咁, 搵一個技師, 搵耐左, 就會hea按

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-3-10 17:31 發表 查看引用來源

其實相熟師傅,如果熟了就hea按,我就會慢慢疏遠,少去找佢
所以按一次夠了⋯⋯除非你想做兵🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆